Cocktail Partaj

Syrran firade sin födelsedag förra veckans lördag. Här kommer några eleganta bilder på små-cocktail-barnen.


Sofia & Dicken var snälla och kom och höll mig sällskap så jag överlevde kaos festen



Jag höll koll på de yngre. NOT


De första gästerna | Mya, Bibbi + Syrran


Tur med vädret och en vacker solnedgång



//Lillja

Skönheter och Odjur

Låt mig bjuda på några sjukt galna bilder från en super kräftis i Ingå på fredagen:


Söta Frans kom på besök före galenskapet bröt ut.



Fina Ingå landskap & Jag nykter ännu



Emmy nykter - Inka mindre nykter hihi






Efter bastu när vi redan var på lite bättre humör och jammade till någon dålig låt



Som sagt så digga inte Siitari intimkontakt med kräftan




Jag höll ett tal, inget minne vad det handlade om, men vackert var det säkerligen



ROLIGT hihihahahohohehe



Kekki och Skinka







Emmy sku tränga sin bak med på bilden så att inget annat syntes, HAH




När kvällen började se sitt slut..

Tack för det!


//Lillja

Vinter Augusti

Gud vad man kan vara okreativ omotiverad oaktiv å obalanserad. Har inte läst en enda sida religion ännu, har bara snackat skit med syrran och stirrat på bilder och skall nu ut på promenad med syrran. Härligt väder ute, kallt, men soligt. Promenaden med jesse blev kall igår, hade allvarligt ingen känsla i mina tår när jag kom hem, verkligen varm augusti-sommar. Nu skall jag dra på flera lager med kläder -> mors


Harhakuva


//Lillja

Ny Design Ny Tandborste

Nu är jag äntligen färidg med min nya layout efter många om och men. Är inte riktigt nöjd, men får duga tills vidare. Den gamla var för somrig och det var omöjligt att hitta en ny bakgrund. Den skulle inte vara för somrig, men dock inte för grå och deppig heller, inte förr tätt mönster men inte heller bara tråkiga ränder.

Nu gäspar jag så att käken nästan låser sig. Planer för inkommande framtid: Borsta tänderna, sovaaaaaaaaaaaaaaa. Gonatt Gott Folk,



//Lillja

Bakgrund Hjälp

Min bakgrund åt tvål och sprack. Den försvann spårlöst när jag skulle ändra någonting på stilmallen och vad jag än gör nu så kommer den inte tillbaka och tro mej att jag verkligen inte skulle orka laga hela layouten från början, pust stön murr grr.


//Lillja

Kräftor

Fingrarna är såriga och luktar kräftor efter gårdagen. Alkoholet flödade och tjejerna var galna. Var underbart att bara vara närmaste tjejerna och kunna bete sig hur som helst utan att senare få skit för det. Naken bastu och naket springande ägde rum i Ingå. Vi sjöng oss hesa och tappert försökte vi äta de hårdaste kräftorna evah. Siitari ville inte suga suga kräftan så hon lagade ett hål i sin hakklapp och sög igenom den för att inte ha för intim kontakt med kräftan. Vi pratade om livet och sov som små söta grisar. Känner mej helt demolerad och ingen av oss var någon vacker syn när solen steg upp på morgonen. Idag skall det bli religions läsande. Bjuder på lite bilder senare.


//Lillja

Åååh SUPA


Åååååh supa! Idag, inatt kommer orden att låta typ något i stil med: fjdwnn cwduf hahaha fekdolemc vjvrs dk HAHA dskfeum.nåmåååj


//Lillja

Inspiration

Out of inspiration. Borde skriva en insändare om att Tarja Halonen tycker att vi i Finland borde ha skola även på lördagar för att vi motionera så lite.

Snart drar vi av till Stockmann för att köpa kräftor och annat gott. Frans kommer på besök ikväll.


Hirsala 2007



//Lillja

Nåmåååj

Har just spendera de trögaste timmarna i mitt liv med en bok och huvudvärk i en snuskig bibba i sökö urskog. Små ungar sprang som galningar in och ut genom dörren. Läste typ 15 sidor/2 timmar. Trööögt. Sov 10 minuter med armen lutande mot bordet, helt med flit, trööögt. Nu har det skett en revolution och ett extremt uppror på FB. döö. Alla skall alltid veta allt om alla och allting. Elämä on.

Imorogn ger vi oss av till Ingå hoods på en kräftis och supa huvudet av oss och sjunga rösten av oss. Jag blir bara trött av att se på mitt rum och veta att det skall städas + sedan packa före jag får dyka ner i min underbara säng. Nåmåååj ha en bra torsdag-fredag,


//LIllja

Fuck Them

Idag skulle bli en dag jag skulle plugga för fullt. Men vad tror ni. Kom hem, somnade, drömde om våra läraren och kulutrkarnevalen och sedan när jag äntligen bestämmer mig för att börja läsa hör jag pappas ekande röst genom huset. Han sitter i sitt arbetsrum och är på telefonen. Han upprepar "Fuck them" antagligen 5 gånger. Han har konstiga kunder och följande samtal är lika random och går på polska och låter konstigare än konstigt. Sitter nu med öronproppar och funderar ifall jag kommer att ännu hinna läsa 50 sidor religion före midnatt. Fuck them, jag hatar religion nu. Var är mitt liv?


Du blir inte high, du blir permanent död och six feet under. - Biologilärare. Smart svar på osmart fråga 2006.


//Lillja


En Del

En del, en mycket stor del av min gårdag, av mitt liv, gick åt till religions läsande. Snart kan jag inte mera se eller höra om Luther, Reformationer eller om Kristendomens splitting. Det kommer allavrligt snart bostavligen allting ut ur öronen. Jag skulle helt bra kunna NU bli en professionell religions lärare, så känns det. Mitt liv kretsar runt SE i Religion.
Var på en kort mörk kall promenad med syrran och Jesse igår. Mysigt. Vi snackade arméen och studenten. Sjukt egentligen vad killarna måste göra i arméen, sku va dock spännande att prova det någon.


//Lillja

No Sleep Tonight

Trött dag. Klockan tickar. Datorn surrar. Benet blöder. Ögonen kliar. Rellan förblev oläst. Är trött. Har ont om tid. God natt.




//Lillja

En Morgon i Sängen

Ligger i sängen och försöker göra det omöjliga möjligt. Att skriva på laptopen utan att stöda mej på mina armar. Jag är trött. Idag skall det städas och läsas religion. Syrrans partaj gick relativt bra, förutom att; kan inte människor förstå att om man säger nej så är det nej och då kommer dom inte heller eftersom det är överfullt och de inte är bjudna?! Jag blir bara så jävla sur, fatta liksom att bara för att vi är tjejer så betyder det inte att man inte behöver bry sig om våra känslor eller åsikter. Grrr.
Kanske ja träffar D ännu idag före han far in till arméen igen, jag orkar knappast läsa 10 timmar i sträck om kristendom genom tiderna.


//Lillja

Vilken

Vilken färg har själen?





//Lillja

Låt Mig Bjuda

På en bild från igår. Jag stal bilden från min älskling Sofias blogg, förlåt hun! Du gör mig glad och lyser upp mitt liv, alla stunder är alltid lika galna med dig S.





Jag och Sofia på Pacces gård. Vi hade våra egna underbara lekar och fotograferings stunder medan vi satt utlåsta och väntade på Mr. P.


//Lillja

Voi Elämä - Smör Liv

Ja måst säga att ja int jaksaa mer skriva hög-svenska på bloggen. Så alla svenskar som int föstår va ja skirver; så paska mäihä, alla som föstår allting, tur fö er!

Sofia ha quitta från blogg.se, så nu känner ja mej ensam här i denna svenska blogg.se värld ..

Igår skar jag upp mitt ben och fick en glasskärva in i benet som jag sedan fick gräva ut med naglarna. Kvällen var kul, vi dansade loss och minglande to da max. Återkommer med bilder från kvällen senare. Idag skall jag leka barnvakt för 90 stycken -91or som kommer och fira min syster. Jag har inge ork, tänker låsa mej in i ett mörkt rum med sofia och supa ihjäl oss, ojoj.

Men nu och städa, möh!
(btw, märkte att jag automatikst ändå skriver cp högsvenska konstant och automatiskt)


//Lillja

Baila Baila Oh

Behöver ni en vettig förklaring till mitt förra inlägg? Fråga inte ens, det finns inget vettigt svar!

Idag är en dag som jag inte skulle orka med. Vaknar försent. ruttnar i skolan, grälar hemma, har en obekväm klänning på mig och ser ut som reven i månskenet. Nåmen, kanske det blir en någolunda kul kväll after all, fast jag tänkte ha en absolutist-kväll, menmen, Sofia tycks nog tvinga alkoholen i mig. Snart drar vi av till Westend till Pacces crib för att sedan efter det dra oss till Helsinki Club för att fira (igen en födis, grrr) Rufus. Jatkona kanske äger rum i Antons nya lägenhet, ifall vi stöter på honom under kvällen eller om ens energin räcker för oss att dra oss till Olars mitt i natten.
Min klänning glider hela tiden neråt så det kommer att äga rikligt med nipple-flashs, n-i-c-e. Klänningen påminner mycket om min gammeldans klänning. Sitter vid Sofias dator och hittade ett par bilder jag tog på henne förra sommaren. Oh, jag saknar sommaren, kärleken och friheten.

Ha en skön solig fredag folks,


//Lillja


Skvaller Skvaller

Läraren stammade idag. Förstod ingenting vad han skrev eller sade, vaknade till liv först sedan när jag uppfattade ordet slut och vi fick gå en halv timme tidigare, "hurra".
Var med tjejerna i Iso Omena idag. Vi satt på Wayne's och snackade. För det mesta skit. Fast jag hade inte så mycket och säga, för de råkade pratade om veckoslut då jag varit annenstans. Hur är tjejer så bra på att prata skit? Jag satt där och nicka och kom med enstaka "mmh" "jaa", för jag orkar inte mera ta ställning. Såklart det är kul att prata lite om skvaller så att man känner att inte är alla perfekta och lite annat bajs, människan är ju till naturen nyfiken, men dagligen och varje timme, minut, oj vad jag skulle bara villa ha pojk-vänner som inte snackade skit. Fast de gör nog killarna också. Fast inte kan jag säga att jag inte gillar att höra ett saftigt skvaller. Inte vet jag vad jag tycker. Jag vet bara att jag är trött och att min hjärna vilar på nollstället och jag är för tillfället ganska IQ-befriad.
 Ett megalångt inlägg som inte säger någonting, ENJOY!

Godnatt mina vänner,


//Lillja

HJÄLP MIG

Vet vet vet nån hur man och vad man skall ändra för inställningar för att kunna blogga från sin telefon?! HJÄLP. Jag dör på lektionerna i skolan och bloggande skulle vara min enda räddning, snälla hjälp! TACK super mycket på förhand :)

//Lillja

Murr

Har ingen motivation att läsa religion. Grannen håller på att såga ner världens största björk och ljudet smyger sig in i mitt huvud genom väggar och öronproppar. Alla var på jättemegamajorsuper konstigt humör idag. Antingen var de tysta eller allmänt random humör. Skulle ta en tupplur för halv timme som blev 1½ timme, men måste till slut stiga upp eftersom en fluga landade hela tiden i mitt fejs, va fan, den måste hela tiden komma tillbaka. Nu skall jag nog ut på en promenad och ta lite frisk luft genom filter varefter det följer religionsläsande.


SommarSolSaknad. Tog bilden under KK i J:stad.


//Lillja

Svensk Ungdom

De va kul. De va kreativt. De va paddling. De va bastu. De va kärnkrafatverk. De va vindkraftverk. De va vattenkraftverk. De va kräftor.  De va skratt. De va nästan gråt. De va singstar. De va alkohol. De va musik. De va vått. De va mysigt. De va kallt. De va seminarier. De va trötta individer på bussen Nagu-Helsingfors. Är ännu också lite efterbliven efter den resan.







HALLELUJA. MIRAKELMANNEN.


//Lillja

Kent

Pärlor. Någonting väldigt vackert. Lyssna..

Vi lär oss av varandra.

Så snurra min jord igen
Radion splelar vår sång
Stockholm ligger öde
och världen håller andan



//Lillja

Back on Track

Överlevde Nagu. Är trött ännu. Återkommer imorgon!

  
Bilden beskriver säkert stämmningen på lördagen ganska bra. Jag och Mumin.

-Min tå blöder-
-Lyssnar på Kent-



//Lillja

HejHej

Nu drar jag till Nagu för att lyssna och diskutera kärnkraftverk. Skönt med sol idag så kanske vi kan ta ett dopp när vi anländer fram. Ha det bäst, mors!

//Lillja

Polska Härskaren

Att leva under en polsk diktator, närmare sagt, min far, är inte alltid så fridfullt. Han har alltid sina konstiga fix-idéer. Som t.ex. förra veckan tyckte han det fanns massvis med kvistar på vår infart. Han satte krattan i handen på oss och ba oss kratta grus, stenar, liksom what. Syrran och jag kunde inte hålla oss för skratt när han protesterande krattade med hårda nyckiga drag bort "kvistar" som dock inte fanns där, bara enstaka barr. Han har sina lustiga idéer. Och nu tvingade han hela familjen att komma och bära delar av världens största hylla till övrevåningen från källaren. Klockan 10 på kvällen. Nåmen, kära far, alla har vi väl våra speciella drag. Och nu hör jag ekande hans röst från andra sidan huset att de för fan skall börja dammsuga nu. Jag måst gå sätta ordning på min galna familj ->


//Lillja

Om Man Aldrig Vore Trött

Somnade med datorn i knä just och vaknade till att den *pam* föll i golvet. Nu spricker huvudet av den värsta huvudvärken och det öser vatten ner och är deprimerande mörkt ute. För att göra den härligt dåliga situationen ännu sämre, måste jag börja packa nu, men där spelar en annan roll in, typ alla mina kläder är smutsiga eller i en hög någonstans, vilket gör min mission, almost impossible..


//Lillja

Världen


Mumin, V, Kekki

Med dessa två filurer har jag sett det mesta av finska landskapen. Vi har färdats till kongresser, storsamlingar, karnevaler osv. osv. Alltid med buss. Jag har säkert sutti sammanlagt en månad i samma buss som dessa godingar! Och kul har det minsann varit. Imorgon igen!

//Lillja

Kräftor och Kärnkraftverk

Imorgon 15.00 avgår en buss med 3 unga SU personer till Nagu. Där skall det grillas och paddlas och supas och ätas kräftor. Låter kul va. Men viktigast av allt är seminarierna som kommer att handla om miljö och energi, främst om kärnkraftverk.

SUs Storsamling på Houtskär 2007.

//Lillja

Godnatt

Tröttheten kryper sakta men säkert närmare min dörr och ögonlocken blir sakta men säkert tyngre.
God natt, "ses och sånt" (nytt modernt uttryck)


//Lillja

Då - Nu

Jag är inte kär. Tvärtom. Men vad är egentligen motsatsen till kär?


Bild: deviantart


//Lillja

Du Vet

Den där känslan. Som egentligen inte är en känsla. För den är obeskrivlig. Den är sådär att man känner sig som ett tomt skal. Konstig känsla. Sådär som man sku vara ett osynligt spöke. Deppit?!

En bebis me stora ögon drägla just på min heliga kulturkarneval vattenflaska, faen.


//Lillja

Flummig

Det har varit konstigt tryck hängande i luften idag. Alla verkade smått förvirrade och flummiga idag. Vi stod me skinka i matkön och vräkte ur oss världens gräsligaste skratt och överlag har mitt huve kännats tungt. Kanske det är det mystiska regnet som tycks hänga inne i molnen men aldrig komma ner på jorden.

Jag är en nörd. Nästan. Gjorde till och med läxor i bussen påväg hem istället för att sitta och stirra på de våta gråa Esbo-landskapen.

Snart kommer pappas polska vän med fru + skrikande nyfödd unge hit. Han har de trevligaste namnet "Magic", så uttalas det, men ingen aning hur det skrivs, vaevah. Idag har också varit en dag jag inte känt mej som mej själv, ni vet dagar då ni kan stirra i spegeln och typ inte känna igen dej själv eller ser dej själv från ett yttre perspektiv. De händer nog oftast mej bara när jag inte är nykter - och jag kan försäkra er om att jag inte supit idag.
 Allt också som jag skriver idag låter som blaablaa. Skall nog nu göra någonting kreativt. Tror jag går och spionerar på min snygga granne(kreativt indeed) -> kikare. Det är ganska bra att ha en snygging på andra sidan, jättespännande att se när han jobbar i en grop med en spade, gratis bio, jag sparar pengar åtminstone! hejhej ha det bäst!


Spegel, spegel på väggen där, säg mej vem som är flummig idag? JAGJAGJAG


//Lillja

Hand i Hand


Vi skall gå hand i hand genom livet du och jag..

En sång vi alltid sjöng som små med far. Nu snurrar sången i huvudet. Men endast denna mening eftersom slutet av sången blivit kvar i det förflutna och är nu bara ett minne blott.
Bild:flickr


//Lillja

Röda Sidan

Vi har en ombyggd del i vår skola. Den är ny. Den heter Röda Sidan. Vilket angenämnt ställe, där kan man spendera sina röda stunder under Röda Veckan. Den är faktiskt lite röd.


//Lillja

Regn

Det öser utanför. Det blev plötsligt mörkt som natten. Dripp Dropp.


Bild från deviantart.


//Lillja

Jag Vill och Jag Vill

Jag vill och jag vill och jag vili-vili-vill. Ja tror de finns en sång som går sådär...intressant joo


Vill ha läderjacka och kärlek.



//Lillja

Trivs Bäst i Öppna Landskap

Förr förra veckoslutet spenderades med ett mumin och massvis med småbarn på Gloholmen i Ingå. Vi satt på verandan och lyssnade till Ulf Lundell - Öppna Landskap och rökte lungorna till sot medan vattendropparna öste ner. Det var mysigt. Vi satt och drack diverse olika drickor och snart hade vårt umgänge förökat sig med 3 killar och en tjej. Alla yngre än oss. Kvällen fortsatte i samma bana med att vi käka chips och lyssnade till mysigt hesa Elton John. Och regnet fortsatte ösa ner..en riktig sommarkväll med mysigt sällskap.

Mumin och jag njöt av livet på Ingå-klipporna.


Följande dag fick vi en våt båtfärd till Ingå-city var vi skulle vänta på bussen hem. Först ser vi V's mor och syster och det känns lite märkligt att se random bekanta där, för att inte sedan nämna att några minuter senare ploppade V's far upp outofnowhere. Vilken släktsamling! När vi vaknat till liv efter släkt-chocken och satt på bussen på vägen hem satt en snorunge framför mig och mumin. Hon klöste och skuffade sin mor tills hon upptäckte oss och började visa sina fula miner. När hon upptäckt att hon hade slemm i munnen försökte hon tappert spotta det på mig, men missade med en millimeter och i följande sekund klöste hon mumins ben. Otroligt men sant, uppfostra era ungar eller håll dem inlåsta i en mörk källare.


//Lillja

Mitt Liv i En Rysk Baklucka

Farsans datanörd vän kom hem till oss för att fixa datorerna idag. Han är stor som ett klot, pratar ryska (lite finska) och mitt rum luktar ännu också svett efter hans visit. Och för att det inte varit nog med att han lämnat sin lilla svett-souvenir kvar hos mig, tog han en egen souvenir med sig hem, min dator. Min dator med mitt liv i bilder, alla mina 18000 bilder tog han under armen och satt i sin baklucka. Han skall visst göra någonting klurigt med datorn så den blir snabbast i världen, pah!
Nu skall jag och ta ett dopp i det iskalla vattnet, hejhej


//Lillja

Kultur & Skog

Detta inläg borde ha publicerats för 6 dagar, 4 timmar sedan.

Mulet. Trött. Fy faan. Känner mig typ hög på kultur och trötthet. Idag skall det bli bailabaila med alla kulturkarneval människor. DJ och allting har de fixat, hurra! Mina skor skavar, snygga blåsor har jag åstadkommit! Gårdagen var kylig. Vi tog bussen till starnden och åkte förbi ett muminhus. När vi kom tillbaka drog vi till en kebab och satt där med åbomänniskor och pratade om lustiga saker och det flög en massa dåliga och rolösa skämt. Ändå skrattade vi oss nästan till tårar. Tillbaka i rummet i våra varma sovsäckar med våra kalla kroppar låg vi och blev förundrade över snorkkis kort-tricks. Sedan sov vi en till iskall natt på det hårda brungråa golvet.


//Lilja

Karneval

Sitter i en skola i Jakobstad nu och har nyligen varit ute i skogen och fotograferat fjärilar och annat underbart somrigt. Solen skiner men vinden blåser kallare än på länge. Måndagen blev en tidig morogn. Väckarklockan ringde 03.45 och efter det hade vi en 7 timmars bussresa framför oss. Underbart. Kulturekarnevalen flög igång och invigningsfesten var kul. Vi var runt 700 personer som deltagit och för att göra denna karneval speciell så skulle vi gå en parad. Alla deltagaren fick en färgarnn ballong i handen som sedan skulle släppas i luften samtidigt.


Det blåste så mycket att detta var typ en av de enda bilderna jag fick av ballongerna förrän de blåste sin väg.

Förra natten var kylig och frös så förbaskat när jag vaknade. Hade ett 1 cm tjockt underlag och jag rymdes typ just och just på underlaget. Nåmen, jag överlevde natten och nu sitter jag har farmför datorn och editerar bilder. Ikväll skall vi emd buss till starnden för att ta oss ett kvällsdopp i det kyliga havet, brr! Ha det bäst, mors!


//Lillja

Jump!

Muhah, bloggen blir inte av med mig. Sade nyss att det var stressigt, men nu lovade snar skjutsa oss till omena, så på det sättet vann vi 45 min!
Igår var det en av sommarens härligaste solnedgångar, och den njöt jag av tillsammans med sofia. Vi drog bikin över oss och siktade ner mot bryggan där vi hoppade och simmade tills vi kände oss som flåsande flodhästar. Kul och uppfriskande var det minsann. Men nu skall jag låta bloggen vila ett dygn, hejdå!


Sofia och Jag i farten, varje gång just före det sa *plätsh* i vattnet

//Lillja




Sommar Moln

Så kom syrran äntligen hem och vi kom i säng strax efter 4. Väcklarklockan ringde inte, wonder why. Det är mulet, men idag skall det ändå festas och härjas i Ingå. Mumin följer med till stugan. Är tillbaka igen imorgon. Ha en skön lördag!


Den legendariska bilden på mig och Mumin, Februari 2006


//Lillja

Vänta

Sitter här och väntar att syrran skall komma hem. Hon ville komma hem redan för 3 timmar sedan, men kunde inte komma ensam. Nu har dom vänta på taxi i snart en timme. Jag är trött, men måst se att hon kommer vid liv och helskinnad hem. Snar kom på besök. Sen körde han iväg. Jag diskade klockan 1. Jag vattnade blommorna klockan 2. På natten. Jag vet. Orka sitta vaken i någon timme ännu och vänta. Jag hatar att vänta. Hejhej

//Lillja

Igår

Igår levde jag på tobak och jordgubbar till 5 på dagen tills jag med syrran kokade nudlar och käkade det med olika oster. Syrran stack iväg på kräftis och över till oss kom tjejerna för att mysa och snacka. Kände mig trött redan 11 och efter det började en efter en att dra sig hemåt. Skönt var det, fastän det blev lite kyligt mot kvällskvisten.


Julia-fått körkort i förrgår. Sofia-visst lite dåsig. Siitari-med sitt nya hår


Susu-Cubicle. Inka-nya hatten + brillorna


//Lillja

Inka

En lustig filur med super personlighet. Hon hade fynda hatten på loppmarkand och solglasögonen på h&m. Hon såg ut som en tant. En söt tant, hihi


Inka aka Skinka


//Lillja


Solförmörkelse

Ägde rum 12.50 idag. Hmm..fösökte tappert med en bild, lyckades inte, den andra bilden då, nej. Ingen fin bild fick jag på solförmörkelsen, solen blev överexponerad och ser ut som ett lysande flygande tefat. Inte äger jag några linser eller objektiv menade för detta ändamål, dessutom händer sånhänt så sällen, så vaevah. Nåmen huvudsaken att jag fick se förmörkelsen med egna ögon, sådant skådar man inte varje dag, fastän det var typ bara 1/3 av solen som blev mörk. Men de finaste bilderna finns väl ändå alltid som minnen i skallet.


Där kommer tefatet flygande mot oss


//Lillja

Ray-Ban

Fann ett par mors gamla coola Ray-Ban på lande och dom drog jag med mig hem. Dom har snygga guldkarmar och är inte helt som alla andra Ray-Ban. Jag blev glad, hihi. Det är alltid som på julafton att fara till stugan, där hittar man massvis med bortglömda kläder och assecoarer. Dessa brillor fick pryda mitt aniskte igår. Idag, nu, regnar + åskar det, uschjamej.


Min läppar ser visst lite konstiga ut

//Lillja

Darra Småbarnen

Darra småbarnen har vaknat till liv. Satte högtalarna utanför rummet med hard rock hallelujah för fullt. Dom blev visst inte så galda. Men jag hade lagat fint morgonmål för fröknarna. Känner mig som en mamma som sköter om små barn. Där sitter dom nu i köket och fnittrar och pratar om gårdagen. Det är solförmörkelse om 3 minuter. Coolt

//Lillja

Trött

Var trött redan klockan 11. Nu är klockan 2.12. Slöste just 3 timmar av min ungdom på msn och pratade om ingenting. Nu är det dags att dra sig mot drömmarnas värld.

Godnatt folks


//Lillja

RSS 2.0