C'est la vie

Ligger i Emmys säng me datorn i knä, Emmy diskar och vi skjuter gummiband på varandra med Annmarie, hon sjunger en dålig låt och det regnar. Slöhets-varning. Borde plugga matta, eller kanske bara skippa tenten imorgon? Varför växer inte inspiration på träd och inte säljs energi på burk?


//Lillja

Vinter?!


Dessa bilder tog jag för exakt ett år och en dag sedan för en kalender vi gjorde med Mumin. Lite mera snö va? Nu är det bara grått och vått ute. Då va de fint vitt och idylliskt. De sägs att de typ 10 grader varmare än de borde vara, hej global warming. Men varför blir inte sommararna varmare och längre, bara vintrarna våtare och gråare? buhuu, låt mig fälla en tår.

GOD NATT


//Lillja


Flytta, jatack!


Surfar och tittar på lägenheter, drömmer mig bort och dräglar efter olika grejer. Nu skall det sluta supas och shoppas och ska spara små slantarna till Eero Aarnios bollstol och Smeg-kylskåp. Kan vara att gräddfärgat kylskåp sku vara bättre, kanske man tröttnar på ljusröda. Min bak domnar av allt sittande framför datorn, upp å hoppa skaka rumppaaan!


//Lillja


Arbeta

Sitter på Arbetargatan i H:fors och försöker arbeta på mitt ThyssenKrupp projekt. Intressant är det nästan. Emmy är på föreläsning, och jag ensam hos henne. Nu har jag alla tiders chans att vandalisera och härja, muhahah.
SEEEES->


//Lillja

Svettiga Svenskis






Lördagen i ett nötskal av bilder. Började hos Inka och slutade i andra ändan av H:fors och därimellan hann man med dansande svettande minglande och många skratt på Svenska Pubben. Svenska Pubben har bilder på svenska kunga-familjen i trappgången, spelar gamla och nya svenska låtar och betjänar på svenska, våra två helt finska vänner kände sig lite malplacerade, tog några osäkra danssteg och drog till Dinin, där igen vet ingen att det exsisterar finlandssvenskar.


//Lillja


Rött är Sött



Dom blir mina på lördagen, kommer passa perfekt till lillajuls festen till den minimala, nästan vulgära tomte-klänningen hihi.


//Lillja

Twilight

Min vän,
[x] man
[x] 23år
[x] straight

är stolt över sin Twilight-plansch fastän han inte sett nåndera av filmerna. Han är konstig, det är okej.
Var på lördagen med syrran och se New Moon. Inte var den dålig nejnej, och jag skulle gärna köpa en vampyr i en bur (helst Edward eller Carlisle) ifall det sku vara möjligt, tack!



Vi hann med lite yrande i Kampens-butiker före filmen. I mitten av första bilden, spelar en kille julsånger på piano 5 våningar under oss. Nostalgiskt.


//Lillja


Kamppi

Skippade föreläsningen med Emmy och vi drog till hennes nya lägenhet i Kampen för att plugga. Helt underbart centralt den ligger, kommer antagligen slöa där en och annan timme under vardagarna. Aaah en powernap kommer sitta fint nu ->




Fredag. Då städades och polerades det hos Emmy. Notera toa skålen i vardagsrummet, snüüüggt.


//Lillja

@ Kinkku

Sitter i Skinkas mysiga lägenhet i Vallgård med tjejerna och grundar. Ute fryser man till is, håll er inne gott folk! Senare drar vi in till city, ingen aning ännu vart. Btw, onödig inffo - har mittenbena för första gången på 7 år. Ååååh supa, ha en toppen kväll, ciao!



//Lillja

Fjärilen

Förra veckoslutet fick vi med Siitari skåda något vi aldrig trodde vi skulle måsta vittna under vår livstid. Vi var på klubben var allting kan hända och var allting hände. Om man vill bli chockerad eller se mycket naken hud eller människor som nästan har sex på dansgolvet, så välkommen till Butterfly i H:fors. Musiken var toppen och inredningen var retro i regnbågens alla färger. Efter en tid kom huvudvärken smygande och vi lämnade vimlet. Undrar när jag senast varit så tidigt hemma.


Valter var fin i sin fluga.



//Lillja


UGG

*Drägel*
Mina gamla uggs börjar dra sina sista suckar, men dom har nog fått tåla ett och annat. Men hur kan någonting vara så underbart mjukt och skönt. Vill haaa aaah. Dom här är nästan på vippen till gräsliga, vet inte skall man älska eller hata?



//Lillja


Fashion Awards

För tillfället kunde jag sitta och glo på snygga modeller med snygga kläder på nrj fashion awards, men valde iställe att sitta hemma och mögla(läs:samla energi för veckoslutet).
Kolla just på Harper's Island och fanfanfanfanfan varför måste just HAN vara wakefields hjälpare? Nåmen, kanske ändå det bästa och mest spännande programmet som producerats. Älskar när blodet flyger och människorna dör - Allvarligt alltså. Inte.                                           
Borde man kanske nu dra nå gammalt över sig och sikta mot Motellet på nrj fashion awrads efterfest?

deviantart


//Lillja


Hoppfaderallanlej

Helan går sjung hoppfaderallanlej.
Hur detta är möjligt får vi väl aldrig ett vettigt svar på, men HUR kunde jag för en stund sedan hitta en kräftklo i min väska? äckelpäckel. Men till mitt försvar har väskan endast varit i användning ett par gånger sedan den sista kräftan åts och sista snapsen dracks. Till denna tappra kräftklos heder delar jag med mig några minnen från kanske den sjukaste kräftskivan någonsin.








//Lillja


Drömmar

Som liten drömde jag om att dansa balett. Tyvärr var jag för fet. Nu är jag för gammal.


deviantart


//Lillja


Hon

Saknad.
Den här tjejen sku nu kunna ta sitt pick och pack och komma hem från England. NU tack.



//Lillja

Jag Kanske Lever

Gaaah, hur kan det vara så mission impossible för mig att komma tillbaka till bloggen. För det första tog det mig 10 minuter att spekulera fram vad mitt lösenord var, och när det var utklurat lyckades jag ändra min design till något väldigt simpelt och tråkigt. Men ändring kommer att ske, no worries! Livet rullar på och jag lever tills vidare fast det kanske inte verkat så. Skall ta mig i kragen med allting, men nu CSI ->
Ha en angenäm kväll,


//Lillja


Turkiet i Augusti..


och igen i Oktober

RSS 2.0