28

Sitter för tillfället och lyssnar på syrran som joddlar i telefonen med någon vän, får veta i detalj vad som hände igår i Redrum. Why oh why är inte mina väggar ljudtäta.
Kolla igår med Sofia på 28 days later, och dom pratar ju för helvete finska i slutet av filmen, lovar att nästan ingen annan bongat de. Kolla filmen själv hahaha sjukt.


//Lillja

Holy macarony

Lider min första rikitga krabyl idag, i hela mitt långa liv. Ha legat i sängen och hoppas på att min kropp skulle vilja börja sammarbeta. Men lyckad kväll var det igår fastän skorna var halare än is.
Snart till flygfältet imot kära Sofia och sedan middag nummer 2 hos Siitari.




//Lillja

Elämä Hymyilee

Snus i käften, vin i glaset, leende på läpparna, gott sällskap, världens största brie-ost, kan man begära mer?
Snart taxi till Helsinki Club och Spring Breakkkk, wuhuuu.
Sofia kommer imorgon, arbetsgivaren tog kontakt och var super härlig. Kan livet le mer?!
Ha en super fredag, QUITmo


//Lillja

En evighet en kort sekund


Igår på F lande.


Idag har det vari yrande i Sello och vi hann gräla x antal gånger under tiden där med mor, grr man skall inte shoppa med lågt blodsocker och med två med ordentligt temperament. Nu natinatt och mot hanken imorgon, har inte varit i skolan på en eeeevighet. Sedan blir det bibba och Spring Breakkkk.
Och på lördagen kommer Sofia-love hem, happyhappyhappy day khihiii.


//Lillja

Paint my world black and white


I see a red door and I want it painted black
No colours anymore I want them to turn black
I look inside myself and see my heart is black
I see my red door and it has been painted black




//Lillja

Ojskipojski

Har kännt mig lite lustig och hängig på vippen till sjuk, men jag kämpar imot. Det råder kaos i mitt rum, blir snart knäpp. Käkade godaste müslin idag med färsk och trokad frukt, slurp och imorgon är det sista gången jag sätter min fot i studentskrivningssalen ever, jag lovar. Sedan blir det foto-utställning med Morgan.
Natipusinati,



//Lillja

B-days


Allt som allt en super lyckad kväll som började hos Peggy med regnbågens alla färgers muffinsar och en ballong som inte ville sluta pipa "happy birthday"-sången. Beundrade serveringen, minglade glatt, drack ett glas två och sedan taxi mot Dean. Där möttes vi av något lite mer fartfyllt och närmare vänner. Det spelades mycket intressanta låtar längs med kvällen och i slutet blev Putti matad av Jonno. Huvudet landade på dynan efter 5 och blev väckt 1. Har inte någonsin sovit till så sent, tror jag håller på att bli sjuk.


//Lillja

Butterflies and Fireflies

Idag blir det springande överallt. Start hemifrån om 2 minuter, destination Arbetargatan. Efter det bär det av till Peggy, mingel några timmar sedan mot Dean för Ankkus överrasknings-partaj och sista stoppen blir antingen Casa eller Svenskis, om inte både. Nu skall jag yra vidare, njut av slaskiga-lördagen i alkoholens tecken, SVISH ->


//Lillja

Bowling

Igår skulle vi med F&E och kolla på Alice i underlivet, men nehej den gick bara 2D i stora äpplet så vi skippade det och styrde kosan mot bowlingen istället. Man har inte bowlat på några år, men förra veckoslutet firades Emmy 20 med bowling och nu en vecka senare skulle man rulla boll igen. Måste bara klämma in att jag äger i spelet, F vann bara igår på grund av min skadade hand hahah (det också bara med 2 pyttesmåpoäng).



Förra lördagen i Kampen


//Lillja

Polis Polis Potatisgris

Drömde inatt om att jag blev stannad av polisen och fick kortet på hyllan för ett år. Fick ta en riktigt ordentlig funderade på morgonen vad som var vad. Har endast en gång blivit stannad förra sommaren, men polisen var snygg, så det var helt okej.


//Lillja

KesÄ

Kommer ni ihåg förra sommaren?
-Aha okej bra. För jag kommer inte ihåg den, har levt i denna istid alltför länge, det är bara en tidsfråga att isbjörnen börjar traska på gården. Inte ens F clown-bil ville ut och köra i kylan idag.

Blott minnen.


//Lillja

Bat vai oh vai

But vai it has tu bi sou friising, mi is cold åll dö tajm, nat fani enimår.

Nämen nu övergår jag till hälsokunskapsläsande, nog är ni väl uppdaterade med ord som urtikaria och klimakterier?! Okej bra, då är det lungt och ni kan fortsätta era liv.


//Lillja

Kerro Vähä

Blev "nominerad" av Mumin för 12dagar sedan och skäms att jag först nu tar mig i kragen för att få ner lite tråkig konstig fakta om mig svart på vitt som ändå ingen kommer att orka läsa. It's ooon biatch ->

*Lider aldrig av dagen-efter-fenomenet. Jag kan dricka i mängder, blanda och göra fast alkohol-kompott, dricka det äckligaste ner i en hujk, men aldrig spyr jag och sällan har jag mer än lite hungrig fiilis dagen efter. Frågade min förra psykolgi-lärare hur detta kan vara möjligt, svaret var intressant; kroppen är van att få alkohol snart igen så den orkar inte ha krabbis när dens behov snart bli satsifierat. PS. jag är inte en alkoholist(?)

*Jag bet på mina naglar enda till typ 13 års åldern. Sedan var det som jag skulle gått in i väggen med bitande, slutade och nu växer de som klor, starka och långa. Dom kan till och med användas som vapen, har än bara testat det på mig själv med att av misstag göra djupa sår här och där. Men jag behöver inge pepparsprej, jag har mina naglar tack.

*När jag snackar med någon på msn och använder smilen där som till exempel ":P" så brukar jag i tankarna sätta tungan ut eller blinka med öga eller gapa stort när jag skriver ut det. Hur jag skall bli av med detta vet jag ej. Men det är ytterst svårt att skriva till någon på public places när jag måste hålla ansiktet i styr.

*Min kamera är min vänstra hand. Har någon någonsin varit med om att jag inte skulle haft en kamera i ett eller annat format? Jag tror jag lider av obsess att dokumentära exakt allting som sker. Skriver ingen dagbok, mina bilder och blogg är mina minnen för i huvudet hålls ingenting inne. När jag blir miljonär skall jag skaffa eos 500D, kära 400D börjar säga upp kontraktet..

*Har aldrig försenat mig till skolan på morgonen. Antalet gånger jag sovit "i bomben" (läs: pommiin) går att räkna på en hand. Har en gång missat bussen hemifrån, då var jag inte riktigt nykter.

*Ifall jag skulle ha blivit ett djur sku det antagligen varit något sjö-monster, älskar att simma. Tog primus magister när jag var 10 år och kommer ihåg hur jag pina mig att dyka 25 meter fast jag redan vid första metern tyckte syret tog slut. Och när sista skedet var kvar att hoppa huvudet före från 5 meter, stod jag där i kanske en timme på kanten och stirra ner före jag hoppade, det var knappast hemskt fint.

*Är en nattmänniska och har alltid världens problem att komma i säng. Förra sommaren var jag vaken i 43timmar i sträck, det inkluderade två arbetsdagar + två fester, en i Hirsala och en i Tenala. Och det var helt enkelt omöjligt att få sömn. Hur detta var möjligt är ännu ett mysterium. Åt dock korvar som hade legat 3 dagar under min säng (i förpackning), så kanske varma gamla krovar fungerar lika bra som koffeintabletter upphöjt i nittionio, värt att försöka!

Tyvärr har alla bloggar jag läser redan blivit nominerande hos antingen kinkku eller mumin, så den som känner för sig kan rabbla upp 7 punkter om sig själv på sin blogg be my guest!
Bonjorno au revoir tingtongtee babaai,


//Lillja

TACK nejtack JOtack


Ingå07

Har dom allvarligt lovat minusgrader en vecka framåt och snöfall imorgon? NEJtack. Sommar komsikomsi nu. Fick offra min tummnagel idag pga. att momis bio-roskis var frusen och fick dra upp locket med all min kraft (jag har stora muskler). Nu skall jag ut och halkka&frysa.


//Lillja

Söndag

Har mest besökare på bloggen på söndagar, men det är alltid den svåraste dagen att formulera inlägg. Min blogg är söndags-fri. Min vecka består helt klart av endast 6 dagar och denna vecka endast av 5 eftersom det inte ploppade fram något inlägg igår heller.
I has sorriness for bloggtorkkaness ån söndays!


//Lillja

Jag suger och spyr

Det kom lite som en chock när syrran var påväg ut och jag insåg att det är ju fan fredag idag, igen. Har suttit sammanlagt fler timmar än det kan vara hälsosamt att sitta i en bibba denhär veckan. Var på intervju och fick jobbet idag, khihiii*nöjd*!! Imorgon sista tenten och sedan tar jag till flaskan, ses under bordet.

Hatar dendär uppförsbacken; den är hal och tung och den leder till bibba-helvete - ser ni hur stackarns jag lider?


//Lillja

De va som fan

Gjorde just 50 magmuskler så kommer inte komma upp från sängen imorgon (jepp, har typ inte tränat sedan Tarja Halonen blev president). CSI-delen som jag så sett framemot hela dagen har jag såklart sett tidigare, murr. Nu skall jag gå snarkka, au revoir!!


//Lillja

Magical Light




Möttes av himmelsriket när jag kom hem idag. Vårsol, äntligen! Nu blomstrar vårlycka inom mig hihii. Är jag den enda glada fastän tenter och skrivningar tynger på?!


//Lillja

Hallelujah


En suddig veckoslutsnatt.
På lördagen var det Luftslottet Som Sprängdes som gällde, igår var det Law Abiding Citizen och imorgon blir det hoppeligen lite av Solsidan. Halleljuah för uppfinnande av television.


//Lillja

Jump Sis, Jump


Heinola 2006



//Lillja

YAU

Det är väl en självklarhet att man blir på andra plats när första plats erbjuder pizza, öl och nakenbilder på grannens släkting?
Min rygg har sagt upp kontraktet, nu blir det säng film och någonting gott. Omnomnomm


//Lillja

Back in the game



Putti har kommit tillbaka efter månader i Australien. Vi fick se bilder, käka banankaka (downunder kallade dom kakan med exakt samma recept för bröd, ojoj) och sedan lite catch-up med nära och kära.



//Lillja

It was a damn cold night



Kall natt. Ikväll blir det socialisering och sedan flamberade bananer (hoppashoppas). Nu skall jag kanske lite nörda mig med min vän marknadsföringsstrategi.



//Lillja

NörD

Argh på grund av biblioteks-nörderi och en ljudlös telefon så missade jag ett samtal från Stockmann gällande jobb och sedan var det upptaget typ resten av dagen. Vad lär vi oss av detta? Plugga inte eller ha telefonen på högsta nivå i den dödstysta läsesalen. Nu ut och trösta mig i snön.


//Lillja

Krunegård & Carrey



Bjuder bara på någar bilder på självaste Krunegård, vi var för shabbiga för att dokumentäras på bild igår. Markus var super som man kunde förvänta sig, dock helt för några låtar spelades. Som anat, svettig upplevelse men värt det. Träffade även en long lost friend som jag inte sett på några år.
Kom nyligen hem efter filmen I love you Philip Morris, en film med Jim Carrey som homosexuell, it was gay but funny.
Nu sömn så man orkar plugga imorgon, natinatt!!


//Lillja

Jag är en vampyr

Efter en dag på bibban belönar jag mig med Markus Krunegård på Svenska Talande Klubben ikväll. Svettigt och mycket folk, så var det åtminstonen senast då Maskinen visiterade vår lilla klubb i vårt lilla land.
Jag suger och spyyyyr, ses där!

Maskinen -08



//Lillja

Diggar Dig

Vi byggde världens mäktigaste snögubbe med F. Över 2 meter hög, med en hatt av tyg och ögon av bär och näsan av morot och ett hjärta av mera bär. Vi skall inte glömma fjädern i hatten. Den lutade redan så undrar inte om den imorgon bestämt sig för att ta en tupplur och lägga sig ner på marken. Vår önskan är att vi skall kunna dansa runt den på midsommaren, khihii. Tack och godnatt säger snögubben!



//Lillja

Waiting on the World to change




Har haft underligt deppig fiilis redan ett par dagar. Försöker glädja mig med glada färgranna bilder. 
Vår marknadsförings-presentation var om fel sak och alla i gruppen hade opponera åt helvete och fel arbeten. Slaskigt och snuskigt i stan. Höll på flyga omkull alltför många gånger och fick snö i nacken från taket ovanför. Bara sommaren snart skulle komma, men onödigt att drömma; de har lovat -12 till fredag.


//Lillja

Summer Breeze

Varför for jag inte med min älskling till England och studera? Där sitter hon nu i bikini vid fönstret och njuter av solstrålarna medan jag sitter hemma under tusen filtar med yllesockor på fötterna och ser på de stora blöta snöflingorna som orkar falla ner från himlen. why oh why?

-08



//Lillja

RSS 2.0