Jag återkommer

Ojdå vad det är bråttom hela tiden, dock hade jag bara ½ h finska ida å hade en prensentation om mode, whiii! Idag skall vi dra ti KY för att fira Skinkke Binkke!! Imoron kommer bilder både från ikväll+inatt+ igår kväll+ igår dag, hihii! Bråttom nu rusa till duschen ->

Ha det bäst allihopa,

//Lillja

Världens Ljuvligaste Samtal

H ringde just från Sverige. Där bor hon nu. Jag saknar henne. Mycket. Mycket. Mycket. Hon ringde för att gratta mig och vi pratade om allting och ingenting, saknaden har vuxit!! Kom tillbaka, men snart ses vi! Det var det ljuvligaste samtalet på länge med den ljuvliga H, puss på dej gumman! Saknar ..


//Lillja

White Outfit

White Outfit for my White Party. Såhär såg jag i stortsätt ut hela kvällen på min WHITE-fest. Det var kul!

image242

//Lillja



Sista Dagen Omyndig

Dagen jag väntat på så länge jag kan komma ihåg. Imorgon min vänner, imorgon bryter helvetet ut. Nånej, bara lilla jag blir 18. Idag har det varit en usel dag, steg upp 6, lästa religion, skrev religions prov skrev 3 uppstaser var av en raderades och måste skriva den om, for till stan för att färga håret kom via skolan för att hämta samhällslära boken tog bussen hem kom hem och åt så jag mådde illa, somnade vaknade efter 2 timmar gick i duschen och här sitter jag! Det var min dag på 3 rader med ord! Jag tror jag aldrig skrivt så kompakt text om mitt liv/dag.

Men nu skall jag och sova en söt prinsess sömn och vakna lycklig imorogn och fara med skolan till Tusby för att se på KYRKOR och MENTALSJUKHUS, jag skämtar inte, hurra...

Godnatt folks,

//Lillja

White Party

Och så var den länge planerade festen över. Den blev mer än lyckad och dett var VITT. Här kommer några bilder! mera detaljer kommer senare, njut av renheten ;)

image238
image239 image240
image241

To be continued..


//Lillja

Den Slöa Fredagen

Fredagen gick ut på att jag skrev världens fånigaste och lättaste hälsokunskaps prov efter det till Hagalund och skriva IGCSE exam/inte lika fånigt lätt) och sedan hem. Vi drog oss med V och mor till matbutiken för att shoppa mat för lördagen. I flera timmar yrade vi runt i alla världens butiker och V betdedde sig jobbigare än en 5 åring, aldrig mer i matbutiken med honom!

Efter flera timmar mat och alkohol-bärande kom vi äntligen hem och käkade pizza för att sedan gör det mysigt och låg i sängen och såg på Mickey Blue Eyes(1999), "Eat the fucking cookie" ;D hahahah. Sedan somnade vi. bums.

image237


//Lillja

Grönt är Skönt

Grönt är skönt, påväg till skolan idag reagera jag på hur grönt och vackert det är. Man har bara lust att ta in hela gröna skogen i sitt kalla tråkiga rum hemma.
Fiffigt hade bara en lektion idag och den gick ut på att vi tittade på en dokumentär om en tjej som blivit mobbad, dte var jättejobbigt att lyssna på henne..så vi gick och åt en tortilla som var kall och gick i tusen bitar och tog skall nu engagera mig att läsa om folksjukdomar!! Hejs svejs ha det skönt!
image236
Påvägen till skolan


//Lillja

05.33

Alltså kanske inte så sjukt men onaturkligt övermänsligt för min del. Jag står ännu i denna stund på två ben fastän jag sovit dryga 5 timmar inatt. Det bästa av allting är när syrran rusar in 05.33 "-klockan är kvart över 7 vi kommer att bli försenade till porvet". Kollar klockan och f-n den visar 05.33 och väckningen hade inte ringt, någonting var fel. Bra syrran, tack för den uppiggande väckningen FEL TID. Somnade dock om efter att jag rullat runt och haft dynan på golvet och täcket på golvet och mig själv på golvet. Ett mirakel att jag undgick att slå huvudet i bordet bredvid sängen. Detta i sin tur resulterade till att jag försov mig men ändå hann i tid till provet.

Efter ett oförståerligt oförskämt obegripligt oanalyserbart obeskrivligt svårt psykologi prov hade jag ännu pricken på i:et finska prov. Det gick som det gick och kom sedan hem med V. Vi härja och gick ut på promenad och är alldeles slutpumpad på energi efter hans jobbiga busande, "tur att han stack hem nu", nånej!
Nu borde jag väl ta mig i kragen och skriva ett par modersmåls uppsatser, skönt med sovmorgon imorgon!!

image235
På dagens soliga promenad

Ha en solig onsdag!

//Lillja

GÅ I TRAPPA

Detta inlägg är till V's ära. Detta inlägg är bara för att resten av hans liv påminna honom om, "gå i trappa"! puss på dig pälli. gå i trappa gå i trappa  gå i trappa gå i trappa gå i trappa gå i trappa gå i trappa gå i trappa gå i trappa!

//Lillja


Dagens

image234
Idag var det verkligen sommar i luften, till dagens ära för att jag försov mig + hade psykologiprov hade jag mina nya hängsel-shorts från Indiska. Hade ett vitt långärmat linne till skolan och höll på att smälta. V tog bilden.
Har varit lite dålig på att uppdatera outfitarna och bloggen överlag, men stressen har nästan tagit över mitt lilla liv. Bara 4 prov kvar, hurra!

//Lillja

Escaped Angel

Denna bild är tagen förra sommaren. Vi gick med syrran ut i skogen för att fotografera och jag tvingade stackarns flicka att springa över såväl rötter och vatten och blåbärsris. Efter sjuka fötter och svettiga händer och med gräs i håret drog vi oss till stugan och satt och skrattade till vårt dagliga vilda äventyr. Lyckade bilder fick vi och på kvällen hittade vi en och annan skogsbässe klättrande på oss, fy f-n de är inga trevliga kräk! Oj ljuva sommar!

image233
Escaped Angel - Sommar 2007

//Lillja

Strandlivet

Köpte i söndags denna snygga baddräk från Gina Tricot, med denna får man ändå tillräckligt mycket sol och är inte så heltäckande. Har bara användt bikini de senast 10 åren efter trauman av min glansiga blåa speedo baddräkt, den var mums! Men denna var speciell och kul!
image232
Jag hoppas bara att inte varannan individ på stranden har likadann baddräkt, men äh, det är väl inte bikinin som gör människan?

//Lillja

Jag är galen

Min vänner får antagligen snart utsalg av mitt konstanta nämnande av att jag har en vecka kvar omyndighet och att skolan närmar sig sitt slut! Men allvarligt, vad annat kan man tänka på nu? Det känns som dessa två saker är de ända som får mig att orka i detta prov-helvete-skolan. Psykologiboken har tagit över mitt hjärta. NOT. Har prov imorgon och kära medmänniskor, ifall ni har svårigheter att få sömn, ta er en psykologibok i handen och försök klura ut hur synapser och axoner och dendrit fungerar! Detta sömmedel fungerade extremt effektivt för mig nyss.

Jag tror min mor är galen. Nästan. Hon betedde sig konstigt idag, men inte på något dåligt sett, bara sjukt mystiskt. Inte undra på att jag blivi detta problem-barn som jag är. Nog är hon ändå en underbar mor . .


//Lillja

8 Dagar.

8 Dagar och lägg till en 1 så får du det magiska, snart är jag 18. Önskar en ljusröd tandborste. Nämen, allvarligt har jag ingen aning vad jag önskar mig. Denna present är inte direkt ful:

image231
Färdig med paketband och allting, merci mon cheri!


//Lillja


Idag fick jag veta att jag har en tvillingsyster

Detta fick jag veta idag. Av putti. Att jag skulle skriva. Dock är detta inte sant, bara puttis finurliga idé! Någonting jag fick veta idag är att min räknemaskin inte vill sammarbeta med mig. Jag väntar till vs, sen smäller det!

Vad fick DU veta idag?


//Lillja

Bränderna tar över Mattlidens Gymnasium

Förra veckan var ful av bränder! På onsdagen brinner en väns bil upp och följande dag är det brandalarm i skolan, inget brann dock? inte åtminstonen vad jag fick veta. Skönt att missa några minuter av matematik-lidande i ett helveiskt klassrum med konstig lärare.(Jag är lite negativt inställd till matta nu if ni inte råkadenotera det)

image230
Efter några minuters brandalarms tjutande kom en tjutande brandbil med muskulösa män i en orange bil och med gula hjälmar!

//Lillja

Värdelös

Jag känner mig rätt värdelös. Skulle läsa matematik i sängen, visste dock vad det skulle resultera i och jaa, det resulterade det också i. Somnade. Nu är jag halvdåsig och vet at jag inte kommer att få sömn inatt.

Har prov varende dag denna vecka och uppdateringken kommer att vara fjuttig, deppigt :/

Nu och plugga matematik, allvarligt! Hoppas er måndag inte varit lika värdelös?

//Lillja

Finland - Ryssland

image229

11 Dagar kvar så är jag ingen äcklig minderårig snorunge längre. Äntligen äntligen äntligen snart!

--

Kom nyligen hem fick skjuts av LS när vi skrivit IGCSE uppsats i Etelä-tapiolan Lukio. Det var jobbigt, men ny är det en section mindre kvar! Sitter och lyssnar på Sister Hazel - Your Winter och käkar chips med tzatziki, mums.
Idag kommer Finland-Ryssland matchen, spännande, hoppas de går bra!!! Vem tror ni vinner? :D

Nu och läsa lite Harry Potter ->
Ha en skön solig fredag,

//Lillja

Blåsigt

Idag har vädret blivit ännu kyligare. det var förbannat kallt hela dagen och har frusit och frusit förutom när jag satt på rasten i solen innomhus, det blev igen svettigt. Aldrig finns det någonting passligt mitt imellan. Känner mig trött som f-n. Tänkte gå och lägga mig strax, grey's anatomy får nog bli för min del idag!

image225 image226
Ett par av mina favorit armband och favorit örhängen som klädde mig idag.
och jag hade också kläder på mig ..
image228image227
Lee Jeans, Converse, T-shirt med tryck från Zara, sammetsjacka med guldknappar från h&m

//Lillja

Armband

Till sommaren gillar jag att ha flera stycken mindre och tunnare armband runt en brunbränd handled. Helst vill jag ha armamband av trä och inte bara en utom flera! Jag tror jag har något tvångsbeteende för det skulle vara omöjligt för mig att bara ha ett av dessa armband runt handled på en gång, jag vill ha mera, mera mera ;D

image223image224

Hurudanna armband gillar du att ha under sommaren?

//Lillja

Tisdag

Igår frös jag som ett djur hela dagen. Det var brr kallt och kände mig förkyld på kvällen med en skrovlig hals på köpet. Men lite choklad (mycket!) och Gossip Girl tröstade stackarns mig. Min dag i ett nötskal.

STRIKE a weird pose:

image221image222
Röda jeans, topp med rosetter från only, converse och ett ljusblått hjärta.

//Lillja

TACK!

Tack kära far för att du köper en ny bil till dig själv istället för att köpa en till mig. Puss på det. Murr-arg. (jag är inte helt seriös, nästan)

//Lillja

Det Brinner!

Idag vid 12 tiden ringer TM till F och säger att hans flickväns mopedbil brinner. Alla tänkte att haha, nu blir vi pissade i ögat att något dåligt skämt igen. Ändå kändes det märkligt så vi sprang till parkeringsplatsen och när vi kommer dit ser vi det här:
image217 Bilen som rykte.

Vi var någån 10 personer då på plats. Efter ca. 5 minuter börjar bilen brinna underifrån och motorn och bänkarna faller ut underifrån bilen och bilen fattar ordentligt eld. Den flammar upp och man hör några smällar när bilringarna sprängdes. Vid det här tillfället var vi redan över 50 personer där och såg allting, fastän rektorn sagt i högtalaren "Gå inte ut och se på det utom stanna inne". Vem skulle lyssna på en rektor, hmm.., speciellt en som har r-problem..

image219image218
Det blev typ 4 hjul och motorn kvar av bilen, allting brann upp på 10 minuter och brandbilen kom försent så elden hann sprida sig till två andra fordon och det fann ingenting kvar av mopedbilen att rädda.
image220 Den lilla svarta skrothögen i mitten var allting som blev kvar.

Det var veckans händelse och ingenting man ser varje dag. Det blev antagligen en kortslutning. Kör inte mopedbilar.

//Lillja


Blommigt

Kände mig somrig idag, och jaa, sommar var det nästan. Solen sken och det såg varmt ut men när man kom på andra sidan glaset var det ganska ruskigt kyligt ändå.

image215 image216
Jeans - Lee och mors gamla blommiga blus från året 1970 typ - Jackpot, Cheap Mondag skor.

//Lillja

Morsdag

Glad Morsdag Igår alla Mammor!!


image214
Tagen i Ingå igår.

//Lillja

Söndag på Stugan

Söndagen, morsdagen började med väckning 7.45 för att göra morgonmål med familjen till mor som ännu sov. Vi åt morgonmål och kaka och tog bilen till stugan. Vädret var underbart och var skönt att komam bort hemifrån var byggubbarna borrar för brinn kära livet och att få komma ut till landet och höra sin egna tankar och lite fågelkvitter.

Himlen såg ut som en målning(huset är inte färdigt hemma än)
image209
Det var vackert och harmoniskt på lande
image211image212
Världens härligaste och tokigaste hund, Mocka.
image210
image213
Använde solglasögonen som en färgad lins! Somnade i solen på stugan och under tiden hade brorsan sprungit iväg och lekt med min kamera, tur att den kom i en bit tillbaka.
Kom hem och åt pizza. Sedan snackade jag 3 timmar med männiksorna på msn tills min bak domnade och måste gå och sova! Egentligen gjorde jag ingenting fiffigt, var bara snäll mot mor hela dagen.

//Lillja

Fredag

Fredagen firades hos Sandell, hon fyllde 18! Vi åt en god middag och efterrätt och sedan åkta vi med LS skjuts hem(hon hade fått körkort samma dag). Kvällen var kul med bara 8 tjejer och champange och skvaller.
image207image208

Väntar på bussen med S !

//Lillja

Kungliga Klubben

Gårdagen var varm. Vi började hos AM i Tölö och drog efter det till Kungliga Klubben för att fira Andreas 18 års födelsedag! Det var kul ända tills man blev trött och skorna började skava, osv osv.

image202 image203
image204
image205 image206


Kvällen var kul, fastän det var värsta olyskdagen för mej. Fick bråttom, glömde kamera+väska, grälar, söndrar parfym flaska, har skavande skor, hurra för att dö.

//Lillja


VILKA gillar du bäst?

image199

Vilka gillar du bäst? Har du själv Vans?

//Lillja

Torsdags Trötthet

image200
Vem äger inte en sådan T-shirt?!
Alla och jag är som alla andra och har en sådan. Idag sken solen och vädret var underbart. Ätit jordgubbar och är röd om munnen. Mums!

Imorgon fredag och fira en 18 års födelsedag och på lördag fira en anann 18 års födelsedag! Och söndag morsdag. Mycket firande. Det gillar jag. Fest e bäst!!

//Lillja

LEVI'S

Dessa är verkligen ett par vill-vill-vill-ha skor!!

image197

Och dessa

image198

//Lillja

Less is More?

Vad tycker DU? Less is more? Skall det vara mer eller mindre var går gränsen med hur mycket smycken/kläder på en och samma gång?


image195
Såg denna bild och, OUCH

//Lillja

Dummaste Diskussion

Hade just världens dummaste diskussion med V, eller snarare äcklig och töntig och helt enkelt onödig. Liksom allt sånt är historia. Nu är Nu, leva nuet och inte det förflutna. Hur vill människor ens veta sådant om andra?

Due viktigast V.

//Lillja

En Regning Dag

Idag hade vi presentation om hjärntumör med V. Fick även info om studentskrivningarna, help. Det var molnigt. Det var soligt. Det regnar.


image193
En av fars gamla navy tröjor, vitt långt linne+leggings från gina, converse skor, halsband från playa, solglasögon mors gamla cebe, väska från papper. (mitt ansikte är helt konstigt på bilden, hahah)

image192image194
Det regnade på mina kära cebe | papper papper papperpapper


Snart kommer V.

//Lillja

Sovit Gott?

Igår natt när jag var nästan i drömmarnas härliga värld och låg i sängen som en död fisk, öppnas min dörr. Mitt mörka paradis störs av ett ljus från den yttre världen. Eller nästan. Min syster kommer in och lamporna från korridoren utanför lyser som en komet och förvandlar mitt rum till en upplyst estrad. "Jag ville bara kolla att du sov" säger hon. Tack för det LILLAsyster, som kollar att sin STOREsyster är och sover, duktig mamma nummer 2. Och ja, jag sov i min säng som en prinsessa men sedan kommer monstret och lyser upp mitt vackra svarta paradis. Kul.

//Lillja

YLE

Var idag med media kursen och besökte en radio- och TVstation, YLE alltså. Det var ett intressant och lärorikt besökt och vi fick vara i studion och se när de förberedde grejs och fick höra massa hemligheter (muhah jag tänker inte berätta dem).
Det blev tungt. Att stå i 2 timmar.

Nu när Gossip Girl har tagit slut och än en dag då jag inte gjort några skolarbeten och jag känner hur stressen sväller inom mig. Jag har bara omöjligt nu att ta initiativ. Hejhåå, hoppas ni är duktigare än lilla jag.

Detta inlägg måste verkligen intressera alla, detta inkulderar finnar, finlandssvenskar och svenskar. Ingen av er har egentligen någon aning sista slutligen vad YLE handlar om?! äh

image191
YLE antennen

//Lillja

Dagens Duktighet

Idag vaknade jag 2 timmar tidigare än jag vanligen skulle göra en tisdag. 06.45 tjöt väckarklockan. Satt i duschen i en halv timme och gjorde mig sedan färdig. Kikade ut mellan gardinerna och det såg varmt ut så jag tar en tunn jacka på. HERRE GUD. Stiger ut genom dörren och det kändes som man skulle ha gått mot en vägg, det var så förbaskat kallt, fy fan.
Nå jag hade bråttom så fick leva med kölden. Bussresan kändes som en evighet och trafiken var trögare än trögaste trög.
Efter 45min anländer bussen äntligen till H:fors där jag mötte I och V för att gå och intervjua pappers redaktionssekreterare Karin. ( Papper är en finlandssvensk ungdomstidning ) Vi filmade, intervjuade, fotade och vips hade en halv timme gått. Vi tackade och drog iväg. V fungerade som vår kamera-man, tack puss.
Vi gick via GinaTricot och I hittade en svart klänning för inkommande lördagens klub-kväll. Vi sprang till bussen. Och sedan råkade vi träffa K och diskuterade om någonting jag inte kommer ihåg, samma sak, hela, hela vägen till skolan.
image190
Karin från Karis, redaktionssekretare och fotograf

image189
Karin, I och jag på K's kontor

Kanske jag lägger upp på bloggen filmen/ intervjun vi gjorde med K!

//Lillja


New York

Äntligen har min härliga vän S kommit tillbaka från hennes shoppingresa i NY (jag är avundsjuk-.-). Hon har säkert shoppat miljoner saker och jag kommer att drägla efter dem så länge jag lever. Nu när hon är hemma känns det som vardagen är tillbaka, kändes konstigt att hon var borta fastän det inte var en evighet!
Kiva att ha dej hemma min tjej, det var allt jag ville säga för stunden!

//Lillja

Hottest Love

image188
"The hottest love has the coldest end."


-Bilden från sommaren 2006


//Lillja

Måndag, "hurra"

En blåsig nästan lite ruskig måndag. Solen skiner men himlen är full me moln, men på tal om vinden, den är i farten idag. "normal-måndag-skol-dag-dö-känsla" idag. Maten smaka som baken, ursäkta mig esbo stad och lärarn verkade ha samlat mycket energi under helgen, annat var det med oss elever som var tröttare än någonsin.

Vi hade just elavbrott. Men nu är elektriciteten tillbaka! Kollade nyss på över 10 år gamla bilder, och . . livet var nog underbart när man var yngre. Så ostressigt och kul.


Hade idag på mitt armband från New York:
image179

Och måndagen såg ut såhär ( rufsiga håret fixade vinden ):
image180
Skor- Bianco, Jeans - Gina Tricot, Vit blus - h&m, Vit väst - Lindex, Vitt diadem - h&m, Armband - NY

Ha en skön-blåsig-mysig dag
//Lillja

Söndags Sol och Slöhet

Hela dagen har varit mycket seg. Har sedan V stack hem klockan 11, tänkt att jag skall göra någonting kreativt, typ läxor eller annat fiffigt. Men vad har jag fått gjort idag annat än att suttit ute på terassen med Harry Potter 7 i knäet. Skön dag har det dock varit. Otroligt att tänka att det skall (enligt meterologerna) vara 6 grader och slask om en vecka. Nu måste man njuta av den sol och värme man får dessa dagar!

image178 Idag på terassen

//Lillja

Outfit fre-lör

Fredagens och Lördagens outfits. Bilden ser lite konstig ut, benen i olika höjd, men så kan det gå.

image177
Fredag
: Blå-vit randig skjorta med band runt magen - Zara, Jeans - Levis, Hjärthalsband - Playa
Lördag: Topp med rosetter - Only, Jeans - H&M, Armband - H&M, Hjärthalsband - Playa

//Lillja

Paranoia

Dagen började jag med att ligga som död fisk ute på terassen med Harry Potter 7 och känna hur solen värmde min bleka vinter-kropp. Efter några timmars slöande tog jag bussen till Grankulla och fick se V i sina jobbkläder i matbutiken. Sött med blåa byxor och blå-vit rutig blus. Hade en halv timme på mig att inte göra någonting tills V skift skulle ta slut, ringde A och gick och satte en stund på hans terass, diskuterade hur hans guldfiskar begick självmord och sedan spleda han piano en stund.
image176image175
A klaga på att jag aldrig kan ha en normal min på bilder.


När V's jobb äntligen tagit slut gick vi hem till honom och åt en god middag med hans familj. Han söta lillebror gillade inte mig. Han fick tårar i ögonen. Jag måste se stor och grym ut. D är bara 1 år och söt som bara den. Men han smalt för mig ;) Till sist kom vi riktigt bra överens, kan man komam överens med en ett åring?
När vi ätit hyrde vi en film och tog bussen hem till oss. Vi gick några kilometer och belönade oss med glass och chips och filmen Paranoia.
image171
Det var en av de bättre skräck-filmerna jag sett på länge. Verkligen sevärd!! skådespelarna var perfekta och scenerna var snygga och bra gjorda.


image173 image174
Den långa gåvägen hem.


Efter filmen drog vi oss till sängs och sov som små barn genom hela natten.

//Lillja

Johnny Depp

På fredagen var jag med V och se på Sweeney Todd där Johnny Depp spelar en hämningslysten, galen barberare på 1800-talet.
Filmen var enligt min åsikt inte någonting speciellt. Den var superfint filmad och kontrasterna och färgerna var bra. Scenerna var verkligen satsade och effekterna var de bästa jag sett på länget. Ifall vi inte hade fått gratis biljetter skulle det nog ha kännats lite synd att slösa så mycket pengar på någonting semi-bra. Det kändes lite obekant att höra Jonny Depp sjunga i filemn, fast hans krassliga och lite skrämmande röst passade in perfekt.
Har någon sett filmen? Åsikter?
image169 image170

//Lillja

Rosetter

Gårdagen avnjöt jag med vänner på en terass i stan. Den sk. Teater Terassen var fullsatt av en massa glada vår-människor. Solen sken och det plus lite mingel och skvaller gjorde stunden perfekt. Efter det gjorde vi en snabb titt in på Zara, fyndade ingenting. Gick runtomkring med V på stan och bestämde oss för att gå på bio. Där stod vi sedan och spekulerade vilken film vi skulle gå och se när en man kommer och ger två biljetter i ahnden på V och säger "It's your lucky night". Biljetterna fungerade som de skulle och vi fick dem gratis. Vad är oddsen, tro mig att man blev lite paranoid efter det..
Hittade en söt topp med rosetter från Only och V hittade en fin tröja från Jack&Jones.

image164 image165
Jag och I på Teater Terassen igår.

image166image167image168
Rosetter, Rosetter, Rosetter. ONLY


//Lillja



Gina Tricot

På onsdagen drog vi till stan med V och J. Killarna var ganska rastlös men ändå lyckades jag hitta en söt klänning från gina tricot. En rosa med blommigt mönster, söt som bara den! Perfekt till en varm sommardag på stranden eller till ett nattligt sommar-partaj ;)
Killarna var på jakt efter solglasögon men utan framgång. J hittade dock en keps från Ponke's.

//Lillja

image163
Gina Tricot

Björn Borg

Bekväma. Snygga. Sitter perfekt under jeans, kjol, vadsomhelst. Mjuka. Sköna. Söta.


image168 image169 image170
1, 2, 3

Vilka gillar du bäst?
3 är min favorit nu till sommaren, med blommor och allt!

//Lillja

Valborg

VALBORG
Igår firade vi valborg! Det var en kul kväll i början, men blev mindre kul mot slutet. Dagen började med mycket stress och mycket stressig föräldrar vilket leder till ett inte så trevligt slut. Igår såg ingenting fiffigt ut på mig, jag tror V blev lite rädd för mig..

image155Gårdagens, Röda jeans, vit topp med paljetter i olika guldfärger + guld accesoarer.


Nåmen, jag överlevde hemma, stresssade igenom hela dagen tills jag befann mig på en strand i närheten och började kvällen där med vännerna. Det var den trevliga delen av kvällen, alkoholet flödade, musiken spleade, vi dansade vid den vackra solnedgången, det var varmt och underbart. Sedan tog vi bussen ti en tjej i mankans. Spenderade där några timmar och fick vittna ett och annat.
Efter timmar av yrande och minglande tog vi taxi hem me V, S och F. Somnade nästan bums.

Vaknade brevid V och mådde prima. Idag har varit en okreativ och slö dag med mycket skratt och lite mindre solsken. Jag återkommer. S ha en super resa i NY!

Hade ni alla andra en bra valborg?!

//Lillja

image156image162image164image165image161

image158image159image160image163

image157 image167 image166



RSS 2.0