VÄPPEN


Har redan korkkat och klockan har inte ens slagit leet. Väntar på skjutsen mot Svartå och bailaaamos. KLARA VAPPEN GOTT FOLK!!!


-09



//Lillja

9 dagar

Nej jag är inte död och Ja jag har inte ett liv ännu heller. Skall dock försöka bevisa med bilder från de senaste 9 dagarna att jag lever, lite, nu och då. Annars består mitt liv av ruttnande på biblioteket, svettande på jobbet och kanske sova&käka om man hinner. Men nu...9 dagar sedan:

20.4.2010
Sista stunderna med Sofia före hon stack iväg till England med ett lastfartyg med 12 heta sjömän på grund av vulkanen. Fotografering vid kanske det spookygaste huset i våra fridfulla trakter.

21.4.2010
Hos esskling, världens bästa spenatsalladsplättar. Kallt hade jag.


23.4.2010
Siitari 20år, dock jobb så blev inga mysiga drinkar på kvällen. Det haglade och slaskade fyfan.

24.4.2010
Middag hos Siitari, omnomnom, sedan mot Tiger med hyrda terassen. Nästa sista stoppet var svettiga svenskis.


Sedan rullade F hem på kickboarden.


27.4.2010

Gick på den kyligaste kvällspromenaden någonsin. Hoppade som två yrbollar vid Nosturi.


28.4.2010
Mumins födelsedag. På inspelningen av Roliga hemvideor - Dollarjakten. Njöt av cider och cigaretter 2 tiden på dagen, nej vi är inte alkoholister.



Nu huvudet på dynan och ladda batterierna inför VAPPEN! Goooo natt,

//Lillja


No stress, nääänäää

Förra veckan var kort sagt GALEN. Var Galna Dagar på Stockmann, jobbade som en galning och fick se de vildaste och djurigaste sidorna som finns i människor. De slet i väskor, sprang så svettet rann och var allmänt missnöjda och arroganta. Överlevde med livet i behåll och den goda gratis maten i stooora portioner gav mig energi att orka.
Mitt liv består i dessa dagar om jobb och bibban och sömn&mat om det finns tid över till det.
Sitter i 9 våningen i Stockmann i H:fors och skall ha Masi-koulutus, låter det inte toppen?

Sofia stack iväg med lastfartyg till England på grund av vulkanutbrottet, hoppas hon har en intressant upplevelse med snygga sjömän!

Blaablaa nu blir det masiiiii->

//Lillja

No moro

Väckning 4.30. Skjut mig, jobb är trevligt. Sedan blir det mumsiga bibban. Tack och godnatt,


//Lillja

Samtal med naturen

Äntligen tog jag idag mig i nacken och fotade 2 av 3 bilderna till Taiken. Hur så i sista sekunden när alla förhandsuppgifter skall vara inlämnade på fredagen! Kul och intressant var det. Fick stå och vingla på en stol vi lånad av bortresta grannen och fick limma löv på kropp, vad mer kan man begära av en måndag? Nu efter syrran, adios amigos!






//Lillja

Välkommen värmen

Idag har man spenderat en äkta dagen-efter-dag. Slöande, mycket mat, kärlek, fint väder, sol, mera mat, gott sällskap och allmänt yrande.
Satt med unga paret och F och njöt av de första solstrålarna som smekte våra bleka kroppar, ingen vacker syn. Notera snön på bilden, nog är man väl lite galen och säkert även sjuk snart.



//Lillja

Relax take it eeeeasy

Skippade baren ikväll och satte istället näsan i företagsekonomi-boken. Efter några minuter var huvudet tillräckligt fullt med intressant information så lade mig istället i ett kokande bad omringat av ljus och goda dofter. Tur är man tjej, annars sku det väl vara lite ...

Imorgon blir det 8 timmar jobb, snabb dusch och sedan dam-och herrmiddag som slutar på Casa. Ses där!
Natinatt,


//Lillja

Glöm inte bort att du är värdelös

Killen bredvid mig på biblioteket satt med böcker tjockare än bibeln upphöjt i 69. Och för att få mig att känna mig ännu värdelösare drog han upp ett brev från YALE och började fylla i ansökningen. Kände mig lika stor som en myra med mina hankenböcker med regnbågens alla färgers understreckningar, ljusröda häfte och nalle-puh penal.

Igår befann jag mig plötsligt i mitten av en killmiddag och vann nästan i jenga.


//Lillja

Lider slapphet

Nu off till storstan för att träffa murmeldjuret man inte sett på en evighet. Imorgon blir det plugg och slapperi. Solen visade sig nästan idag, annars har vädret varit rått och man har frusit som en gris.



//Lillja

Ingå

Hur underbart är det inte att koppla av på stugan. Spenderade där 26 timmar, och hann under den tiden käka 6 gånger, sova 11 timmar och läsa 5 Fantomen-tidningar. Fantomen hör till livet på stugan, han är bäst, snabbare än blixten, starkare än en tiger och min drömkille hohooo.

Nu skall jag kolla på Harry Potter och den flammande bägaren och drägla lite över Robert Pattinson som spelar Cedric Diggory.


//Lillja

HerQ

Nästan städat packat och klart och snart off to Ingå. Hur kan 15 personer stöka till så mycket? Fy fan, men kul var det! En lyckad kväll på Herkku med ett svalt dansgolv, karaoke och gott sällskap. Ses på måndag,



//Lillja

RSS 2.0