Gråt och Skratt

Om en timme skall en diskussion äga rum i Sökö. En diskussion mellan V och mig. Jag vill bara få allt utrett och inte mera gå och ha denna ledsna och tunga stämning.



//Lillja

Tisdagen

Tisdagen var full av gråt och skratt den också(som midsommaren). Hade major jobbig stund och kände mej personligt utlämnad från ett födisfirande när V stack och festa. SR kom ändå och räddade min dag och vi spelade än en gång crash team racing, såg på the Grudge 2 och snackade om livet. Gick och la mig och kände mig angstig och sov oroligt. Men det kom onsdagen med regn och lite bättre stunder.

//Lillja

ASOS

Det ända som fattas är ett "klick beställ" och sedan SOL. Vore dessa inte underbart mot en brun sommarkropp?










Den tredje blå-vita är min favorit! Vilken gillar du bäst?

//Lillja

Midsommar

Den var våt, glad och fylld av skratt och tårar. Summa sumarum var den ganska trevlig och mysig sista slutligen. Smutsig var kläderna och även ordena som man lät höras från munnen sedan senare. Åkte med båt till P och kunde likaväl ha simmat dit, så genomvåta var vi, hurra! Där fanns olika människor mellan himmel och jord, allt från vuxna män till små halvnakna tonåringar. En sevärd våt bild av S och jag:


Det VAR vått.. hihi, Jag och S


Mindre våt bild på SR och Jag

Midsommaren i ett bokstavligt nötskal

//Lillja



Lycka

Igår kände jag mig lycklig. Solen sken, alla var på gott humör, fåglarna kvittrade och i bakgrunden hörde man havets brus samtidigt som Toto - Africa spelade från högtalrna. Solen stekte kroppen och gav en fin bränna och den svala ice tean med isbitar svalka skönt kroppen när den flöda ner via munnen.

(Bild: Mark Galbreath)
Denna bild gör mig ALLTID glad. Detta på bilden är verklig lycka och inte en iscensatt bild, det tycker jag man ser.

Vad gör dig lycklig?


//Lillja

Dagen Efter . .

Midsommarn dlög iväg framför TVn. Satt med V hela lördagen och spelade crash team racing eller såg på film och två gånger orkade vi röra på oss och åkte med moppe till McDonalds och R-kiosken. Solen sken ute men vi låg inne. Vi mådde rätt bra fastän det var dagen efter. Midsommaren var som den var. vi åkte med båt till P och det ösregnade. Det var helt kul kväll, men regnet gjorde sitt och stämmningen var våt och kunde ha varit bättre!


CRASH, min idol<3 hah

//Lillja

Indeed

Läste just på Facebook att jag anses som "person with the best taste in music" och gissa vad som spelar för fullt från iTunes nu, ingen annan än Carolas "Tommy tycker om mej och jag vet att det är saaaant.." Man ska inte tro på allting man läser...hmmm!

//Lillja

Love

Sister Hazel - Your Winter

Kanske jag älskar sången för att V och I sjöng den så fint eller kanske bara orden är underbara! Verkligen hörvärd ->

//Lillja

Flytta

Det känns som det ända jag gör är packar och flyttar hit och dit! Nu i turen var det att flytta hos V. Vi var på tisdagen och dra ut spikar å skruvar hos dem och packade lampor och annat kul! Här en smaskig bild på V i farten att fixa en lampa, hihi.



//Lillja

Midsommar Morgon

Sitter ensam hemma i fars arbetsrum och ser ut mot viken. Vädret är grått gråare gråast. urk, trevlig midsommar! Alla har stuckit till hangö utom syrran som strax kommer hem. Idag skall de festas, bara solen kunde visa sig lite. Undrar om denna midsommar blir lika konstig som förra, då sjöng vi "snar e bög" runt en uppblåsbar palm (vår "majstång).
Men nu ut på en och sedan morgonmål, jag återkommer om det underbara vädret!

Har ni stora planer för ikväll?

//Lillja


Utsikten nu, fastän tusen gånger gråare .

En Gång Till

Och så var det ett barn som blev vuxet igen och ett färre 18 års firande kvar. Man märker först nu att man har vänner när alla fyller 18 år och skall ha fest, 17 var så där aha och bara enstaka firade det, men 18 vill alla synas och höras att den äntligen blivit "vuxen" och myndig!!

Sitter hemma ensam och ruttnar, skall snart gå och slå huvudet på dynan och drömma om prinsar och ladda min batterier för morgondagens midsommar firande!

PS
. busschauffören tvingade oss att ta tillbaka våra pengar och inte betala för biljetten? bara alla chaffisar vore lika trevliga, what a wonderful world!

Godnatt gott folk!

//Lillja

Jag och S på 18 års KALAS hurraa!

Sola och Baila

Det känns som de 3 veckor av sommarlovet som har gått har bara bestått av festande och solande, låter som ett ntrevligt tonårsliv, men det är det inte. Tiden bara flyger iväg och även snabbare då man intagit några klunkar alkohol. Det känns som igår man var söt liten 5 åring och idag en galen tonåring och imorgon en gråhårig tant i gungstol. Hjälp, livet går för fort..

Kom just cyklande hem från S. Hos henen låg vi som döda fiskar och solade och snart skall jag tillbaka ti henne och sedan och fira en födelsedag, igen!

Jag njuter av livet fastän det passerar snabbare än en racerbil och nu skall jag gå och njuta av några slemmiga nudlar! Ha en skön kväll och njut av sommarlivet, hej hej hej hej!

//Lillja

Natt Ute

Middagen, den mysiga lilla middagen som jag skulle njuta med S och lite skvaller slutade med flera hundratals människor och en god jordgubbs milkshake-drink på Shakers.
Vi höll på att se en väldigt bajs skräckfilm från början av 80-talet när vi blir övertalade att dra ut till stan. F snäll som han är skjutsade mej hem, jag tog sakerna och tillbaka till S! Vi satt på Shakers med ett par drinkar och korsade sedan gatan till Onnela var det kryllade med människor. Det var helt okej. Inte så mycket bekanta och bara en gymnastiklärare som dansa med byxorna nere i vristen!
Voihvoih, han har inte mycket IQ. Efter några timmars svettande och hostande i tobaksrummet stack vi därifrån 3 tiden. Skönt med frisk luft, kändes som man fick liv i kroppen igen! S hade hicka, söt, *hick*

Man skall aldrig planera för mycket en kväll . .



//Lillja

Käka

Nu skall jag dra på mig sexiga regnkläder och hoppa på en röd cykel och cykla ett par kyliga minuter till S! Det ser faktiskt inte ut att regna för sekunden, hoppas det håller i tills jag är i säkerhet framme! Vi skall käka, skvalra och bara njuta av livet! Men nu väntar hon, så jag skirver mer ikväll! Hej så länge!!

//Lillja


Jag och S

//Lillja

Födelsedag

Min födelsedag på tisdagen den 27 maj gick ut på att sitta flera timmar i en buss och lyssna på en knarrig tant som inte fick en mening sagt utan "örr" "ööö" "äää", knarr knarr! Baken domnade och jag somnade i världens konstigaste ställning på vägen hem, drömde om en busshållplats då, vilken fantasi!
Dagen hade sina goda stunder och jag å skinkke lekte martyrer och följde inte med gruppen på gudining utom gick på vårt eget lilla äventyr som slutade med blad i håret och farliga brännässlor som ville bränna oss (ingen dog eller blev värre skadad).

Det krävdes 4 timmar buss, 4 timmar frysande och 1 timme kyrka för att göra min födelsedag!!! Men det var inte värst farligt, jag hade kul sista slutligen!



Galet födelsedagsbarn + Inka i Tusby på skol-utfärd!




GRATTIS JAG


//Lillja

ÄNTLIGEN

Måste bara säga äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen får jag blogga! Har vistas 2 veckor i hangö och pluggat engelska & finska och festat och haft det kul som bara den! Direkt från hangö tog vi taxi-tåg-buss och fann oss i Tenala på Transvestit (tema) fest! Festen var kul maten var seg killarna var vackra och tjejerna var håriga! Efter en natt av mingel och supande somnade jag på en madrass i 15328 olika färger med V på min sida och S och F som snarkade ikapp på sängen bredvid! Följande dag kom jag hem efter många om och men med min 50 kgs väska (skämtar inte) och hemma möter jag polska och tyska gäster som diskuterar på knaglig engelska! Internet har inte fungerat sedan jag kom hem och detta var min första chans att blogga sen den 30 maj!! :D

Jag är tillbaka, BEWARE!

Hoppas alla haft sköna 2 veckor utan mej! Jag skall skriva så jag går i bitar och inte kan stava ett ord mera,


//Lillja

RSS 2.0