Gamla Goa Tider

Bläddra igenom alla mina gamla bilder på flickr. Ganska kul att se hur man fotat för flera år sedan, hade nå random self-portrait boom, hah. Dock lite deppigt att int mera ha rikit tid för att springa ut i skogen och va galen och fota dagarna i ända.
Nu e man ba gammal ful å trött.


Papillon. En av de tidigare bilderna på flickr.


//Lillja

Get stal Bil

Läste i Metro i bussen påväg hem om att en get (läs:djuret) blivit efterlyst eftersom denna get hade försökt stjäla en bil i Nigeria. Nå så galet var det inte ändå, de tror "bara" att en man stulit bilen å sedan förvandlat sig till en get med hjälp av svart magi för att undkomma polisen. Jag sku förvandla mig ti en giraff, mycket mer exotiskt. Geter luktar illa å är dessutom inget å hänga i julgranen, på tal om vild fantasi.


//Lillja

Billigt och Bajs

Sofia köpte en bok som kosta 1 cent. Frakten kosta 7 evrå. Vem gör sig besväret att skicka boken över hit. Engelsmän är verkligen smått intressanta individer med sina röda hår och fräknar. Inte varje dag man gör ett så fint uppköp. Dessutom, skicket skulle vara "very good", hörde att den typ såg ut som en bibel från medeltiden.


//Lillja

Ovanligt Vanlig Roba-Lördag

En lördag. En födelsedag, V 18 år. Tequila och pyssel avec Momi aka. Mumin ägde rum före vi begav oss till Roban. Som vanligt, svettigt och galet. Utforskade även dryck-menyn med Susu. En lång intressant taxiresa till Westend och en ännu längre natt. Dagen efter var riktigt prima bortsett från alla blåmärken och styva muskler.





//Lillja

Jag har en stor kuk

Haha. Surfa runt omkring, laddar ner lite smått och gott som J förslagit. Fastnade på en kommentar på piratebay, en kille som helt klart inte diggar den röd-vit randiga flaggan med lite stjärnor. Bästa hur han slutar sin kommentar kort och kraftigt:

"im just curious right? . .where the fuck did all these swedish people come from

on every single torrent theres swedish people? wtf

.....................................................

This is my first post on here an its aimed at the Americans who think they are the only people in this world.
This is a SWEDISH site. Im an aussie an even i could tell that when i typed www.piratebay.se in the little adress bar...what u think .se stands for "Super Emerica" ??!!??
There are soooo many americans posting such stupid an pointless crap on here...
i just thought id add a bit more!
ow an
JAG HAR EN STOR KUK!!! "



//Lillja

Action on ice


Kom int längre än 3 meter på isen före jag hann dra världens lipat direkt på baken å bröt typ ett å annat ben. Nå kom upp efter många om och men och traskade vidare med syrran för att utforska den fina isiga naturen. Sitter nu inne med rosiga kinder och en blöt och sjuk bak, fick int nå desto mer ut av den uppfriskande actionfyllda promenaden.

//Lillja

nÖrD

Blev några blåmärken rikare å mycket pengar fattigare å fick frysa en hel del men även dansa i stora mängder, så ett fint slutresultat efter fredagens Nörd-partaj på Roban.



Fick bevittna världens teinigaste konflikt mellan kille å tjej igår i kampen, ytterst komiskt. Börja med att tjejen grät, sluta med att killen grät, och inkluderade tusen svordomar och skrik och argument där imellan, ålder ~15.

//Lillja

Skola


Skinka & Lillja


Skolan. Planering av abispexet. Efter mötet styr vi kosan mot Sököudd för att förebereda oss fö kvällens nörd-fest på Roban, once again.
Spendering av håltimmen skedde i Jesses soffa med Déjà vu rullande på TVn.
Ses på Roban,

//Lillja

.helvete.

Skit dag. Alla planer åt helvete. Vill inte, kan inte, orkar inte. 3 dagars hedare hjälper inte så mycket. Sku ba villa sjunka under täcket, tack förlåt glöm.

//Lillja

Jag är kär i den fulaste flickan i världen

Kan bara mobilblogga till den andra bloggen och har egentligen inget destu mer att säga än vad jag där fick sagt så, hih:

17.49, 14 Januari 2009 cccci.papper.fi

 Håkan Hellströms låt Fulaste Flickan i Världen har snurra i huvudet hela dagen. Planering av abi-spexet har framskridit i snabb takt å kommer typ bli bäst, hih. Ska själv spela den grymmaste städerskan genom tiderna, Tyyne och den konstant gravida finskaläraren Sussi. Big Robert kommer bli succé. Sitter för tillfället på bibban å möglar med psykologin. Värsta hedaren efter 4 h sömn resulterar till noll koncentration å energi till läsande. Vill hem. Hoppas ni firar er lillalördag mer fartfyllt än bland högar av böcker. Hej hej hemskt mycket hej!


//Lillja


H:fors

Surfar omkring och ser på lägenheter i h:fors. Drömmer mig bort. Sku vara underbart att bo ensam. Varför skall vi nyligen ha byggt hus så att de sku kännas värdelöst att flytta igen.
Bonga den härligaste lägenheten, men den kostar typ en förmögenhet, allvarligt. Översta våningen, fallande tak, vitt och aaah bara underbar och perfekt. Nu får vi bara vänta att jag vinner på lotto. Sku kanske vara större sannolikhet ifall jag ens någonsin i mitt liv hade lottat, har aldrig fattat dedär med nummror.

Kanske sömn sku passa bra nu. Kan drömma mig bort ti h:fors lägenheternas värld.





//Lillja

F*ck

Whiii, reser antagligen till Hong Kong i mars.
Mitt pluggande har skitit sig idag. fuck, e nå 2 böcker efter i tidtabellen om man förfinar det. Men om man vill inse helvete är jag 2 månader efter i tidtabellen + diverse oskrivna essäer och även lite hjärnkapacitet fattas.
Konstatera just att Fuck e ett ganska hårt ord egentligen, bara man betonar det rätt.

//Lillja

Resa Boooort

Brinnande lusten att resa bortfrån detta gråa ugibugi-väder landet är ganska stor för tillfället. Får nog ännu vänta en stund.

Tills vidare är två galna resor planerade för år 2009. Skall dra på Mega Hupellus med Cubicle och 10 killar i april. Såklart man måst släppa loss lite efter skrivningarna och före prepkursen. Ses i Norge sen!
På sommaren skall vi till Hangö för att sova ett veckoslut på Hangös Hotellbåt och släppa lite loss. 2 veckor av vårt liv förra sommaren levde vi under Sommaruni tiden på den fina Hotellbåten, exotisk upplevelse. Kanske en liten utlandsresa trängs in ännu före sommarens slut.



Hangö 08



//Lillja

Var hittar man flickvänner?

Jag tror inte jag har energi för sånthär nu, hah:

A:
varifrån ska ja hitta mej en flikvän?
A:
ja kan gee kärlek om ja får lite tibaks


Hoppas ni har mindre öppna vänner. Gonatt gott folk,


//Lillja


ABC

Dricker kaffe å spelar hazzardspel med Sofia och våra brorsor på ABC. Sånhär fredagskväll spenderar man inte varje dag. Vi är amisar -.-. Nu å amistele vidare ti Niittarens mäkki, ciao. Hoppas ni har mer givande fredagskväll, hah.

//Lillja

How do you do

Provkörde mini cooper idag avec mor. Villvillvill ha den lilla söta skönheten. Smart att rulla på vägarna utan körkort, dock skedde dett bara under mörka omstädnigheter på slingriga sommarövägar.

Flitiga jag har hunnit plugga på bibban idag, hälsat på momi, ploga hela hennes gård och nu håller jag lätt på att somna. Jesse linkka denhär underbara låten igår, beFour - How Do You Do, han påstår sig lyssna på den varje gång han är på sämre humör, hää-äärlig teini biisi. Lyssna!


Sinnesstämming på noll. Deviantart


//Lillja

Back to Reality

Skolan fortsatte och trevligt med modda preli skrivande i 5 timmar så att handen ännu också är stel som en klo. Från skrivandet drog jag vidare till den shabbigaste bibban aka. Soukkari. Dårar och intressanta individer i olika skepnader vandra in och ut, men jag satt stelt på plats i hela fuckin 5 timmar och plugga. Ändå fick jag bara dryga 60 sidor läst, typ trögast i världen på att läsa, hmpf.
För att ännu pina lite mig själv gick jag 2 km vägen hem i -13 grader så att benen höll på att dö. Nu är jag seg och trött. Orka ännu med läxor. Tuti tuti tuti


Missa typ den finaste solnedgången ever idag. Sku ha fått skjuts och sällskap ner till Porkkala, men tackade artigt nej och satt på bibban istället. Nu ångar ja mig efter att sett herr S underbara bilder. Bild: Ingå April 07

//Lillja

Miserabel

Kan det bli mer deppigt. Min minderåriga syrra stack ut på stan med mina ID, så sitter hemma i gamla snuskiga kläder och käkar glass. Håret står på ändan, baken har domnat och pratar på msn med 2  ex-killar och en individ från något exotiskt land som jag har en ivrig fotograferings-diskussion med. Kan livet bli mer miserabelt en måndagskväll aka. nästsista lediga jullovskvällen?


//Lillja

Sunnela

Igår lukta de piss i Onnela. Kallt som fan var det ute, vännen tappade telefonen och bara snuskiga män på dansgolvet. Fick skjuts hem i en röd bil som annars används för smuggling av små kineser.



//Lillja

Hejsan Svejsan

Jag har inte dött fastän bloggen verkat så. Har sovit bort hela jullovet och har idag kommit tillbaka till verkligeheten och planerat mitt liv 3 månader framåt = studentskrivnings läsande. Sjukt vad lite tid kvar, iiik imorgon skall läsandet allvarligt börja, hah säkert.

Tjejerna kommer hit snart och sjunga singstar och dansa lite på dansmattan. Hela kroppen kliar av stressen när jag fattar hur mycke måst läsas under de kommande veckorna.


Tog bilden på gravgården den 24.12 klockan 6.30. Har som tradition med familjen att alltid stiga upp 6 och dra till gravgården på julaftonen. Det var vackert och kallt.

//Lillja

RSS 2.0