Ciao Casa

Vi grundar på Arbetargatan efter att vi mumsat sushi i Kämp-galleria. Vädret är förjävligt, det orkar snöa. Snart skall vi stå för många kalla stunder och köa till Casa, jag är sedan den svettiga individen i svart och röda klackar i mitten på dansgolvet. Ses där! Nu återgår jag till alkoholen, först mata fiskarna på fishville (jag är tyvärr addicted).

Testar härliga webcam inställningar


//Lillja

Nejtack

Kan berätta er en hemlighet att snöskottande inte är mitt framtida yrke. Nu är man röd som en jordgubbe och frusen som en istapp, men ytterst nöjd över vad man åstadkommit. Nu sku de kanske kunna sluta snöa.




//Lillja



HAPPINESS

Jag är lycklig upp över öronen!

Pappa kom idag och frågade om jag ville följa med honom till London nästa vecka, en sån fråga!!
Så sticker på onsdagen till Sofia och kommer tillbaka på lördag eller söndag. Whihihiih kommer bli helt otroligt kul, blev redan informerad att på onsdagen blir det Legends och på fredag Silent Party. Skönt att komma lite till "värmen" från dessa -20 grader till några plus grader.
Hoppa som en galning upp och ner i någon timme (sådär lögligt som i alla filmer) av excitment, tills konditionen tog slut och blev helt utmattad. Den här informationen behöver man inte dela med sig till alla.

+ att jag fick min laptop tillbaka hem, den fungerar som ny och alla bilder kunde räddas. Inte ens att traska till skolan i -17 grader och super vind och massvis med snö kunde förstöra min dag.


Om några dagar förenas vi igen *kärlek*


//Lillja

501

501 inlägget, som de sku intressera någon. Aaah, övningen blev flyttad tills imorgon, måst tvinga mig ut i kylan först om 1½ timme.
Sov 12 timmar, känner mig tröttare än någonsin.
Minin mår inte bra, den vill inte gå frammåt utom bara hickar och pruttar, stakin. Idag ska dom komma efter den, hoppas minnyn snart kryar på sig!
Hasta la vista bejbeehs,


//Lillja

Tölö

Hallelujah har sovit en underbar natt hos AM i Tölö, vi vakna som två nya individer fastän det på bekostnaden av en förlorad föreläsning, nåmen de kommer fler av dem! Igår var kanske den mest produktiva dagen på länge, hoppas det håller i och jag äntligen sku kunna starta min karriär som nörd.

AM et moi @ Dean 08


//Lillja

Can you hear the silence?




Lite härlig solnedgång, sen blev man ännu tvingad till slavarbete att bära ved och plumsa i flera meters snö utan känsla i frusna fingrarna. Kanske de inte ändå var så farligt.

//Lillja

Lördag

Bra att andra imellanåt påminner en om bloggen.

På lördagen agera jag aktiv social yrboll, börja med tent och sluta med en 4 kilsas promenad i -25 grader, där i mellan hann man med bland annat..









..rida, ha överrasknings-partay för V, bada bastu på drumsö, fira P med sprit-knytkalas, yra me knasar, och dricka i för stora mängder på Svenskis, sikta mot Ruma, men fastna på vägen, mumsa fränin och sa tack och gonatt.

Hallelujah,

//Lillja

iiiihaha

Tent om 12 och en halv timme. Efter det drar vi me AM mot peuris stallet, får rida Luna. Första gången på hästryggen efter typ 8 års paus, hur många ben kommer månne brytas?
På kvällen blir det födelsedags-överrasknings-fest för Verå som kommer från England på besök, sen skall man ännu släpa sig till Påmpe på sprit-knyt-kalas.


AM avec sa cheval. Studentfotot jag tog av dem 09.
Á demain mes amis,

//Lillja

Pengar för Pengar

Imorogon skall det lottas för första gången, tänkte vinna 5 miljoner. Sedan fundera jag på att köpa hela världen och kanske en ny sammets klänning.

//Lillja

Kommer du med mig?

Börjar bli lika blek som ett lakan igen, ta mig tillbaka till Samui. Taaack!




//Lillja

Orki bli pipi

Näsan rinner. Huvudet sprängs.

Vart har dessa dagar flugit iväg? Överlevde hem från Thailand och spenderade sedan varje ledig minut med Sofia. Hon drog tillbaka till England och spendera typ resten av jullovs dagarna med Fresu och sedan började skolan igår. Sitter nu här och tycker lite synd om sjuka mig som har tusen deadlines och tent på lördagen vilken jag borde iställe sitta och läsa till nu. På lördagen tänker jag proppa bloggen full med inlägg från de första dagarna på detta fina år 2010. Är det någon anna som har problem att skriva 2010 och vill gärna typ skriva 2001 eller 20010, det svårt med bara en nolla där i mitten, mysko.

Nu börjar jag skriva konstigheter, kanske vi skyller på snoret som blockerar i skallen. Go natt vänner små med byxor blå,

//Lillja

RSS 2.0