Sommardrömmar


En till härlig brunch avverkad i Läävän idag. Efter att vi proppat magen full med godbitar, kollade vi på gamla bilder och drömde oss bort tilll sommaren. Nu ligger vi i Fresus soffa me Siitari och har IQ-befriade diskussioner och S upprepar varann minut vad dom säger på TV, hur så trötta tjejer?


//Lillja

Årsfede



Hankens årsfest på torsdagen var en av de bättre dagarna på länge! Börja med härlig brunch hos AM var vi sedan blev fixade av en pro. Restaurang Bank bjöd på goda mat i minimala portioner, men bordsällskapet var destu bättre. Dans fortsatte på Casa, aaaawesome!


//Lillja

Kärlekens dag



Vaknade till ett härligt solsken i Rödbergen. Men -22 grader fick mig att skippa föreläsningen och njuta några timmar till under täcket. Sitter nu hemma hos älsklingen och nördar mig för lördags-tenten. Ikväll blir det lite mysigt alla hjärtansdags firande med sushi och kanske en bra film.

//Lillja

Berghäll Brunch

Brunchen igår i Läävän drog ut till 10 på kvällen. Mysigaste dagen på länge, efter en härlig måltid kura vi oss under filtar, kolla på Ondskan och käka kex i stora mängder, mmmh.



//Lillja

Prosit

Sitter nu här och nyser varannan minut, börjar bli lite jobbigt. Slog just pannan i bordet för nysningen var lite väl kraftig. Snart får man inspekteras av doktorn om det inte tar slut..


//Lillja

Är det fan sant?


Det har slutat snöa? Yrvaken och ännu i drömmarnas värld blev vi skickade ut i snöstormen 7nollnoll imorse för att skotta. De tar ju aldrig slut?

I väntan på sommar klämmer jag in några bilder från NJKs Troppan fest 2010! Nu ut och dansa sol&sommar-dansen ->


//Lillja

RSS 2.0