Halo

Skidandet var som ett dåligt skämt. Det bildades 10 cm snöklönTTar under mina skidor så det var omöjligt att komma frammåt, eller bakåt för den delen. Kom ändå på något sätt fram till en holme, där vi med Momi plumsa i snön, njöt en rj och gjorde snöänglar, prittiii. Och medan vi låg på marken fick vi syn på den första halo vi någonsin sett, amazing. Bilden på solens halo är taget genom solglasögon ifall någon fundersam.



//Lillja

Framtiden

Snacka i 1 timme med Misha om min lysande farmtid och om allting som  har gjorts, måste göras, borde ha gjorts och sitter nu i skolans soffor och väntar på att Mumin blir färdig med sina sista franska skrivningar. Solen skiner och här är svettigt.

Efter detta blir det freestyle flata-skidande på isen. Våra skidor blev vallade sneast på medeltiden, stavarna är korta eller finns inte, så ifall ni ser två odefinerbara klöntar vifta och vingla på Sökö-isen om några timmar, kan ni vara säkra på att det är vi som njuter av det hala is-livet.

//Lillja

05.00

Yrade med Mumin hem från nattbussen. Postbilen skrämde skiten ur oss, vi trodde det var någon som skulle kidnappa oss och föra oss till en källare där vi skulle spendera våra följande 69 år. Men nej, vi överlevde tryggt lite vinglande hem.




//Lillja

OHI ON







Efter matematiks skrivningarna på fredagen (som gick totalt under bordet) blev det skålande med champange och en fin utekväll me yrande både på Roba och Opera. Kvällen vart fartfylld och efter svettigt dansande drog vid med Mumin mot Sökö där vi åt nattmat och somna sött till House on the haunted hill. Aaaah, nu är det freedom, OHI ON.

//Lillja

De blir nog . .

Hahaha. Bloggen är inte färdig än. Tiden tar slut, fortsätter imorgon! Ha en supaaah dupaaah fredag! Ciao,


//Lillja

Jag vill ha en egen måne

Kanske om några år får man flyga ut i "rymden" eller skall det kallas rymden, 100 km upp i luften. Du sku för denna typ 2 timmars resa få betala ungefär 150 000 euro. Dyra sekunder, du sku bränna typ 1200 euro per sekund. Man kan ju iställe supa upp pengarna tryggt här nere på jorden? Eller kanske köpa en get i Afrika?

//Lillja

Oj

Nu är det först riktig fail på kommande. Har inte öppnat matematik böckerna för studentskrivningarna en enda gång, för vill bara inte helt enkelt inse att jag inte kan någå. Vad är nu sedan smart? Vill nog aldrig mera möta Roger efter att han rättat mina svar..

//Lillja


Tappert

Typ det enda jag åstadkommit idag + 21 sidor religion studentskrivningar.

Nu är jag lite nöjd. PS börjar sakta men säkert bli en varmare vän för mig. Kanske vi snart gifter oss. Nu börjar de flyga hyvää läppää, som finnen skulle uttrycka det. Sa jag inte redan för 3 timmar sedan godnatt? Kanske dags

//Lillja

Mitt liv.

Jag tror jag varit för länge hemma utan socialt umgänge. Jag verkar bli smått kär i lite alla och allting. Drömmer om gamla vänner som blir skjutna och som är skitsnygga. Har bongat det underbaraste på flickr. Är trött och har en domnad bak och matematik-böckerna håller sig hårt stängda. Kan inte använda PS och är bitter och inåtvänd. Godnatt,

//Lillja

Fredagar

Aningen lugnare fredag än förra fredagen när Emmy firades. Vågar inte ens nämna hur sjuk och huvudlös nästa veckas fredag kommer att vara..




//Lillja

Relief

En tung sten föll från mitt hjärta när jag såg Tyyne i skolan idag. Trodde allvarligt hon hade dött eller nå, när man inte på länge sett skymten av henne eller fått höra kalla skällsord av vår kära städerska. Men, nu är jag lättad. Nu kan jag sova lungt.

Engelska RC imorgon, veri nais. not.

//Lillja

Facebook

och ny layout igen? just när man börjar bli van med en ny byter dom till en ännu mer invecklad..why oooh why?

//Lillja

Ork

Energin börjar vara på slutrakan. Borde ännu orka kämpa 8 jobbiga mornar.

//Lillja

Vill vill vill vill vill

Lyssnar för tillfället sönder alla somriga Kent-låtar. Sommar typ nu och genast på momangen tack! Eller vad fan hur länge ska de ännu vara vitt å vått?

Sistaah Sommaah '07


//Lillja

Porr

Brorsan övar till ett hälsokunskaps prov. Han har döpt om det till "porrporvet" eftersom allt går ut på sex å könsjukdomar och annat kul. Vill ni veta lite fakta om kyssar:
"Också fiskar och apor kysser varandra. Det finns många olika sätt att kyssas. Man använder växelvis läpparna, tungan, hakan och tänderna."

Vill du hak eller tand kyssas med mig?

//Lillja

Behov.

Är nu i ett otroligt behov av en lika mysig kväll som vi hade hos Sofia för ett par veckor sedan när vi sväva på ljusröda moln och skratta tills magmusklerna inte orkade mer.
18 sidor av meningslös text lyckades jag åstadkomma på psykologi skrivningarna idag. Tror jag aldrig skrivit så mycket skit.


//Lillja

Ensam och övergiven

Var så veke å i egen värld att jag inte visste att skulle vi vara 8.00 i skolan eller börjar skrivningarna redan 8.00 jämnt. Nåmen ingen fara skedde, sitter ensam i skolan med städerskorna och köksorna, inte en anna själ syns till. Det snöar och fötterna är våta, snart sitter jag i jumppasalen i 6 timmar och skriver någonting som inte intresserar.
Psykkan på onsdagen är megafail. 11 mornar kvar.

//Lillja

Singel

Vidare följer onödig information:
På min facebook Home står det för tillfället 8 news feed om människor som blivit nya par och gamla par som splittrat. Blaablaa is single now, blaablaa is in a blaablaa with blaablaa now. Är det så att först när det står på facebook är det officiellt? Har aldrig greppat den trenden. Medger dock att jag alltid är lika nyfiken när det gäller FB-relationship-status. ajaj.

//Lillja

Khyl on elämä

Har stirrat på 4 filmer, massvis med onödiga TV-program, parat ihop strumpor och gjort en massa annat oproduktivt idag bara för att undvika att läsa till skrivningarna. Imorgon är det modersmål essä som gäller. Inte så farligt får man hoppas.
Det enda fiffiga jag lyckats med idag var en promenad med 3 generationer. Momi, mamma, soffi å cecci. Det kniper i mitt hjärta?! knappast av överansträngdhet..


Syster och jag. Mor agera pro-fotograf.

//Lillja

Akon .

Snart till Tölö för lite kaka och födisfirande, vidare till Colorado och sedan KY med lite Akon. Han ska bara vara en prydnad, sitta i ett hörn och se söt ut, inte ens sjunga. pah.

//Lillja

Dold talang

Syrran konstatera att  hennes dolda talang är att skaka på sitt underarms fläsk. Hon skall delta i talent nästa år. Snälla ge henne er röst!

//Lillja

Olympus smile

Men om det nu är så att Olympus 1040 vill att man skall kunna ta glada self-timer bilder, så varför har den ingen emo-inställning? Tänk på dom emos som ska ta sina ihq daah irKK-kuvii och inte vill le? Olympus tycker helt klart inte om tråkiga lessna männsikor. SMILE

//Lillja

Det onödigaste?

För några veckor sedan upptäckte jag det onödigaste på min nya kamera, en inställning. En inställning som tar bild bara du LER tillräckligt brett och tillräckligt länge. Du behöver inte trycka på någon knapp, bara mungiporna upp i skyn and voilá CLICK. Gissa om mina kind-smile-muskler krampar efter några timmar av:

SU kongress i K-stad 07


//Lillja

Alarm !!!



Kom hem med musiken för fullt spelande i öronen. Lämna väskan och gick ut på tobak och kommer in och telefonen ringer som en galning. Mor, uups, hade inte hört att alarmen var på och alarmcentarlen hade både ringt hem och ti mor eftersom jag stod ute och drog frisk luft genom filter och inte hade stängt av alarmen. Vad lär vi oss? Lyssna inte på musik eller dra inte onödiga niktoinprodukter in i dig.
För övrigt en fridfull dag med en lektion religions prep och nu skall matta-pluggande börja. Tror bibban får klara sig utan mig idag, skönt med hemma-läsning, men alla vet väl hur det slutar.

//Lillja

Svettigt

Klara av flatande helt elegant enda tills det återstod under 5 meter och så föll jag på min mjuka bak. Fint hej! Otroligt svettig utfärd var det. Senare kanske via Dinny på ett glas om vi orkar. Nu borde det bli matta-pluggande, men äh vem försöker jag lura.

Även detta en svettig upplevelse med Sofia. 07

//Lillja

Flataa-aa

Bibliotek.
Snart flata i Hanikka-skogarna med Sofia i det underbara slask vädret, ses där!

//Lillja

Som en blixt från klar himmel

Plötslig stod han bara där med sina ståtliga 2 meter och bruna fejs "luetko YO-kokeisiin?" "öö..joo?" "matematiikka on kyl aika hirveetä" "niin, joo.." och lika snabbt var han försvunnen som han hade uppenbart sig.
Allting är möjligt i sökö-bibliotekets-lilla-spännande-värld.

//Lillja

Hangö

Fina diskussions stunder med Allu leder till saknad av sommaruni, typ den bästa sommaren. Kunde nästan fälla en tår nu. Vi saknar och lider tillsammans, därför finns vänner denhär tiden på natten.
 Hangö i juni, ses där!

Alla andra utom allu? å ja e dendä fättyn som levii över precis alla, jepp just hon!

//Lillja

TJ 19

19 förjävliga mornar kvar att stiga upp tills de OHI ON med alla skrivningar. Imorgon blir de skola för första gången på flera veckor, spännande. Kanske träffar D på dagen och sedan läsning på bibban för hela slanten!!!

Tusen ballonger. KK i J-stad 2008

//Lillja

Kanske inte

Min bror har "humor". I hans natur&miljö prov frågades vad tallens latinska namn var och han skrev "Barack Obama". Lärarens kommentar var kort "kanske inte".

//Lillja

Ok ok

Meddlenade:
Kommer du ti oss?

Ha int hört av typen på 2 veckor å senast va han så full att han int ens typ kände igen mej, jooo hördu jooo! Du kan helt bra fa dit ti mili skogarna å ruttna lite, hejhej. Gonatt

//Lillja

RSS 2.0