Inflyttningsfest à la Putti


Svettigt som fan i Puttis lya, yrt gäng, alltför söta drinkar och nån hade kommit med vinterkängor. Fick alltid nu och då ta en sväng ut på balkongen för att det inte skulle uppstå alltför stor svettig pöl i något hörn.

Livet

Sitter på F's lande och myser ensam under en filt han någon tagit med som souvenir från en bar. Han står själv med baken i vädret och gräver hål i marken. Med grillspett glass jordgubbar och körsbär i magen känner man sig passligt belåten för att snart dyka under täcket och kolla filmen source code.


Livet är inte alltför tokigt.

Roxette

Regnar som fan. Men snart bär det av mot Pargas och imorgon får man äntligen se Roxette!! Hann igår njuta av solen i koffens park och träffa Tyrre. Igår varm sommar, idag regning höst, aaah vad jag älskar finsk sommar.

Loiste

Efter målandet hemma tog jag bussen till stan för att möta upp tjejerna på Loistes takterass. Med utsikt över hela stan njöt vi av solen och avsvalkande dricka. Alla åt i tur och ordning, ingen lyckades vara hungrig samtidigt. Personalen måst ha tyckt att vi var lite, annorlunda.


Grotesk

Träffade tjejerna på Grotesk igår, catcha upp med senaste nytt och fick höra alla mer och mindre saftiga skvaller. Kan inte komma ihåg när jag senast varit ute och lufta mig på stan, nackdelen med att bo på lande. Sedan blev det hummer och fruktkvarg med F, var så gott att jag dog lite.

Cubicle, jag, annmaries väska och Siitari på Grotesks innergård

Koppla av

Svettades veckoslutet på stugan i Ingå med mannen min. Tog båten och besökte vänner som har sommarställen i knutarna, fiska utan destu större framgång, plocka blåbär så att mina händer ännu 4 dagar senare ser ut som jag gett nån ett rejält kokt stryk. Men skönt var det med en liten röd näsa på köpet.







Och vad hände sen

Vad har inte hänt de senaste dagarna. Glömde datorn på stugan, så de ha vari lite torrt med inlägg. Har hunnit vara i Ingå, Hangö här där och överallt. Överlevt en regatta och svettats som en gris när man målat staket.

Hann också förra veckan med en sväng till Pentala träsk. Det är något magiskt över stället. Och man somnar alltid på de varma klipporna.


//Lillja

RSS 2.0