Just say rain


En stressig söndag och fick exakt noll gjort och ville bara spü, spuu, spyy, spyti men överlevde tack vare att F släpa mig på en regnig promenad!



//Lillja

Golden Moments


Igår. Jag njöt av underbart sällskap och några timmar utan böcker. 18 dagar till frihet. Tro mig, jag räknar.



//Lillja

Jag vet

Jag vet. Mitt liv är tråkigt. Och mitt nya smeknamn är biblioteksråtta (tack Päni).


//Lillja

Tisdag i nötskal


Inträdesprov nummer 1 avklarat idag, på Picnic och käka omnom-mat med kära syrran, espadriller i 3 härliga färger + jobbjobbigtjobb med värsta kaos och stress, nu behöver lilla jag lite sömn ->



//Lillja


Converse-love


Efter många om och mer än dessa älsklingar äntligen påväg hem till mig. Blev dock en halv storlek mindre än planerat, but I'll make them fit, fast det skulle betyda bantning av fötterna. och huuur sku de månne gå till?


//Lillja

SOL

Buhuu alla andras sommarlov har redan börjat, solen skiner ute men nehej Cecci sitter inne på bibban och fryser. Hur kan hääär vara kallt?!! VAD har det hänt?? En månad, sedan blir det bonfire big time (welcome) när jag bränner alla böcker och tänker steka mig i solen och njuta av världens bästa sommar, soon freedom!!

Goda tider när man hade lite färg på nosen -Thailando 09


//Lillja

Mini

Minny-älsklingen har äntligen kommit hem efter veckor på undersökning varför han inte ville fungera, bara studsa hicka och rapa och ville varken framåt eller bakåt. Men nu är han tryggt tillbaka och har tak över huvudet. Gav idag mycket kärlek till honom och var ytterst varsam. De är känsliga små och söta. Nu CSI (F's favvo-programm) --->


//Lillja

Sippa Vit


Woah ögonen går lite i kors efter 9 timmars nördande på biblioteket. Hämtade äntligen hem vitsipporna jag lovat mor. Just som jag stod med baken i vädret hoppades jag att ingen skulle köra förbi, fick en liten hjärtatack när jag kolla upp och grannen out of nowhere hade stannat vid vägen med ett stort grin i fejset, he-he var säkert skitkul att glo på my big fatty ass!


//Lillja

En Kall Torsdag


Kollar på kymppitonni var en bekant kämpar på, hahaa Dennis du e söööööt! SEIS


//Lillja

Rainy days, lonely days


På fredagen regnade det som attan (hah sånt ordval) och vår shopping blev till NOLL. Sprang snabbt i några butiker i stan men såg ut som en dränkt råtta och med genomblöta skor och ett söndrigt paraply tack vare vinden gav vi upp och stack hem och vräkte i oss kinkki-ruokaa (läs:kinesisk-mat), omnomnomm!


//Lillja

What do you want from me

I början kände jag mig typ hatad och utfryst på jobbet, medan dom snackade om sina barn hit och dit och allt annat tråkigt junttigt vuxet. Nu en månad senare har det övergått nästan till lite väl intimt när arbetskamraterna snackar om sina bröstvårtor och dieter till mig. Kan någon erbjuda mig ett annat jobb med typ endast stumma individer?


Idag var det sol&lycka. På kvällen var det andra bullar, var en liten istapp efter kvällspromenaden med F. Nu tuti för imorgon blir det off to the city!

//Lillja

Gammalt men gött

Kollar på en av de äldre albumen av mina 94 stycken fotoalbum på FB och vräker ur mig skratt. Hohooo heheee hihiii hahaaa!!! Sommaren 2oo6 var utan tvekan härlig, fartfylld och brun:




//Lillja

Valborg

Valborgs firandet på lördagen började med krångel och ändring av planerna tusen gånger, men resultatet blev toppen!

Började med gott humör i Ingå..

stämningen blev vildare och råare..

och intimare..

allting urartade sig nästan, men slutet gott allting gott.

Följande morgon blev tidig städning och sedan begav vi oss av mot city och F's härliga brunsch..

där blev det också snabbt mycket vildare..


så AM och jag begav oss på en skitkall promenad till HSS..

när vi kom tillbaka njöt vi av gott sällskap, solsken, goda drickor och en perfekt liten mysig balkong..

Efter yrande och lyckade stunder hos F, begav vi oss av än en gång mot svettiga Casa..

Efter hela faderullan var det väl helt tillåtet att festens värd fick vara lite trött och behövde kärlek från tweedy och hello-kitty.


En allmänt färggrann, kul, lyckad och berusad start på MAJ-månaden. När har det senast slaskat i maj? IDAG.


//Lillja

RSS 2.0