Terass Kväll

Skratt, sol, cider, kallt, filt, vänner, terass, mysig, kväll.


Imorgon väckning 07.00, preplabbet börjar. Hur ska de riktigt sluta.

//Lillja

Fet

Vi tömmer ett gammalt lager som är i form av en gammal röd stuga på vår tomt. Mössen har lite gnaga mer eller mindre på allting. Fann min gamla KITTY-skoldagbok.
11 Oktober 2001
Disco i skolan! (Du behöver inte gå)


..Jag tror det var de fina åren jag var fet, osäker och allmänt äcklig.

//Lillja


På vift in city

Dom borrar och har sig i matbutiken under MIN bibba. Golvet skakar och ljudet är obeskrivligt, därför blev bibba-besöket kort igår och inget besök alls idag. snyft. Yra ensam på stan igår och bland annat införskaffade bikinin som varannan individ kommer ha på stranden i somras. Missa bussen så drog iväg till en park och läste företagsekonomi 100, nej snälla gode gud varför blir jag bestraffad med denna bok.




//Lillja

Lande

Vakna 8 för att fara till lande. Är lyckligt tillbaka i civilisationen med spenatsoppa i magen, mycket nöjd. Känner mig dock mörbultad efter dagen och blåsor pryder händerna efter flera timmars slitande med de äldsta och sämsta krattorna. Fast min kratta var sliten rosa, vilket gjorde saken lite bättre.


Nu hopp i duschen och sedan mot Kilo.

//Lillja

Daddy in da city

Finns de nå jobbigare än att gå på stan med din adhd far? nå inte egentligen. Fick nog skratta tillräckligt men nog kan man bränna propparna på honom också när han kör som en galning och samtidigt hojtar någå på polska i telefonen. Nånej, du är underbar kära far!

Det blir istället superdupersuperduper tidig väckning imorgon och sedan krattande istället för lande redan idag. Sedan svettig hem och efter det lite mat med tjejerna. Ha en angenäm kväll, ciao

//Lillja

Brrr

De är ju inte varmt ännu!!! Klok som jag är klädde ja mej ytterst tunnt, typ halvnaket idag. Å för att ännu bevisa hur klok jag är gick jag en dubbelt längre men trevligare väg hem så höll på att frysa ballarna av mej ( ifall ja sku ha såna). Klä er varmt, de ännu midvinter fy fan.

Överlevde lyckligt hem men känner mig dock lite skrovlig i halsen, men hej de blir nog bra för imoron får jag ju hurra fara ti lande och kratta!! Fotbollsplans stora gräsmattan skall vara lövfri före man får köra 45 minuter tillbaka hem igen på lördagen.

//Lillja

IQ-varning

Har den mest IQ-befriade teiniX diskussionen med Sofia för tillfälle. Det finns inga gränser, allt är ihQ.

Btw, hej! de va typ 3 veckor sen jag senast skrev nå smart på blogin. Hejhej

//Lillja

RSS 2.0