Nästan Stressigt

Sitter i Mimonas bakrum med syrran och ser på frendit. "Megastressigt" jobb indeed.
Gårdagen var vimsig men kul. Vrickade foten 3 gånger så det ser ut som jag skulle lida av elefant-sjukdomen, sexiii.



20 min kvar jobbt. Sen äta sova äta sova. JULLOV.
Btw, Geir Rönning var inbjuden gäst till vår julkyrka. Jag tror jag sku kunna gifta mig med hans röst.


//Lillja

Jag är helt normal tack

Sitter här ensam hemma med en kopp rykande Finrexin. Skrattar för mig själv som en galning. Faila inssin och hahahah, jag fattar inte hur jag kan vara så sekasin. Kan inte sluta hajo. Hur kan man vara så bajs?

Jobb senare ikväll. Kom och hälsa på till Mimona. Abi-verkkarna kommer idag. Jag är en smutta orolig över mitt goda humör när jag bara misslyckas med allting. Ojoj.


//Lillja

Båtsjukdomen

Kära härliga S har infört ett nytt ord i vårt vokabulär. Båtsjukdom. Istället för att lida sjösjuka, så lovar S att hon kommer att lida båtsjukdomen på resan över Östersjön till tre kronornas lovade land! Vi får hoppas att sjukdomen inte smittar alltför bra. Skall sätta sprätt på pengarna både på båten och i Sthlm och även uppleva Uppsala-nattliv. En mångsidig och galen resa påkommande. 5 tjejer + 3 dagar +långt borta = mysterium. Ha ett super veckoslut, jag quittaa måå


//Lillja

Sushiii Fishiii

Rå fisk kommer snart ut ur öronen. Har nog aldrig ätit så mycket sushi, urk. Angenäm family-time-kväll. Söt servitör fanns på restaurangen, men vi fick den mindre söta som hade 100kg mer massa och var 100 gånger otrevligare. Nu ännu och hugga tänderna i lite daim-kaka. Kommer antagligen drömma om fiskar inatt.


Vi är väluppfostrade Lillja-barn


//Lillja

Hipp Hipp Hurraa

Hemfärd. En fullsatt buss. Vimlar av småbarn. Lukten av våta kläder. Hej kära våta vinter. Strax till h:fors, ut och äta till mors ära avec family. Grattis världens bästa mamma!


//Lillja

Gammal och Trött

En trött miserabel ensam och ont-i-ryggen dag. En dag för en 80+ åring? eller en dag för en normal 18 åring?


//Lillja


Julklapps idéer gott folk

Snart är julen här och alla paket måst ännu köpas * PANIK*  och hur kan det varje år vara lika svårt att hitta något till alla? Man vill ju inte varje år ge samma chokoask och bond-film. Men nu har jag funnit lösningen:

1. En söt vän ti mej säljer magiskt te, som han själv importerat och fixat  till Finland. Det är inte normalt tråkigt te utom domhär "te-bollarna" slår ut till fina blommor när de kommer i kontakt med vatten. Kolla in hemsidan: Taikatea
Perfekt gåva ti mor, far, morfar, farmor, faster, syster, jaa till alla te-älskaren!



2.Har med Mumin nu i ett par månader fotat bilder till en kalender. Modellerna är från mattliden och varje månad har ett eget specifikt tema. Kalendern pris blir ~ 10 €  och jag vet att du vill ha en, alla behöver vi en kalender med unika goa killar! Pengarna går till mattlidens abi-kassa, alla vill ju stöda oss snälla elever, hihi. Ta kontakt med mumin eller mig, det finns inga dumma frågor bara dumma svar, vai miten se nyt oli. Här hittar ni alla bilder: mattlidenkalender



Juli, Maj, Oktober månaderna

Så nu är julklapps-problemen lösta, voilá s'il vous plaît!


//Lillja

Höjdare

Lite färg till denna mörka deppiga söndagskväll.(Halloween 08)



Dagens höjdpunkt: morgonmåls gröten med slemmiga klumpar och konstig konsistens. Annars jämn tråkig dag med ett snabbt besök i shabbiga lippulaiva där en vän sålde te och en kall promenad med J.


//Lillja

Vem är du?

En film senare och en timmes skitsnack senare sitter jag här och är förbannad över min telefon. Den pipar och vibrerar, någon ringer! men, du kan varken svara eller trycka på någon knapp eller se vem som ringer. Vem är du som ringer? G'natt


//Lillja

Rekommenderas

Drack nyligen en hälsodryck som gör bra för magen. Den smaka samma sak som koskit luktar, så de va en mumsig flytande koskit drink. Rekommenderas varmt


//Lillja

Please Don't Go

Yrvaken och trött efter 5 timmars sömn. Borde dra mig ut i regnet för att komma till skolan och ha en intressant rella timme avec Skinka.
Chicago - If You Leave Me Now (låten pratar direkt till mig och tvingar mig att "please don't go from your computer...". Allting är lite flummigt.


//Lillja

Hold Your Colour


Från gårdagens photo session. Kenneth poserar för fullt, hihi snyggt

Sku kunna typ sluta regna NU. Imorogn får vi lida lite till regn. Är jag den enda som vill ha vittvittvitt och snö? Ens lite snö till julafton. Skall dra mig till drömmarnas värld och drömma om the winter wonderland vi aldrig får uppleva. Gonatt folks,


//Lillja

SUPA

Det är större chans att du dör av en champagnekork, än av en giftig spindel.

Fakta. Därför skall vi supa. Man vet aldrig när man stöter på en spindel. Skål för att det är torsdag vilket betyder fredag imorgon!


//Lillja

Trippel Dippel

Fin samling av 3 bilder från Ds födis ett par vs sedan. Samma natt som Svenska Natten ägde rum på Kaivon.





Imorgon skall det serveras med S på Dolencs studentpartaj. Före det skola + körlektion + självständighetsfest + dimission, kommer efter den dagen att dö ensam hemma i min säng, utpumpad på energi.


//Lillja

Överlevnadstips?

Randig och trött. Nästa steg är sängen, men inte förrän om 8 timmar. Hur överleva?


//Lillja

MISTÄ NÄITÄ SENTTEJÄ TULEE

Dagens fototeam hade kul idag på andra sidan sommaröarna. I den mysiga stugan, med dendär mysiga stugdoften av lite fukt och gammalt, upptäckte vi diverse grejs som gamla telefoner, gamla våtdräkter, gamla pälsar OCH mistä kaikki näitä senttejä tulee? Vi fann en påse med för många mynt och med för mycket energi lyckades vi få detta tillstånd.



En ganska mysig speciell dag i roligt sällskap, plus att vi ännu åkte som galningar med mumin och stakin bilen fick sig lite.




//Lillja

Julpyssel @ School

Julpyssel i skolan igår för "små" ettorna. Man fick ta en söt eller en mindre söt bild med julgubben, it was up to you.


Skinka och jultomten | Tutorerna



Julpyssel, "jeejee"


//Lillja

Mallipoika - Modellkille

Vi tvingade Keku att leka modell idag och även tvingade honom att göra en blogg. Dock skrev jag första inlägget, men jag loooovar att han ännu kommer att synas och höras här på papper.fi bloggen, det skall jag se till!
Nå det var en våt photo session, vår fina modell var våt upp till öronen och frusen från topp till tå. Bilderna blev dock lyckade.



Ett besök på Hanken idag och motivationen steg upp över öronen, konstigt pirr i magen. Nu mätt & nöjd & belåten. Vännen blev av med sitt körkort för 11 veckor. Synd för henne att hon bor i helvete och har över 10 km till närmaste hållplats.


//Lillja

Låt mig . .

..bjuda på en bild från fredag


och en från lördag. Vackert, voilá!



//Lillja

Fototävling

Deltog i fototävlingen som arrangerades av Socker, Ung Info och DUA. Temat var "Jag tänker, alltså finns jag". Skickade in en bild som är tagen i mörka Ingå skogarna på vår lilla holme och systern ställde upp som modell. Bilderna publiceras även på papper.fi någon, dock ingen aning när?


Jag tänker, alltså finns jag



//Lillja

Behärskning

Far fastar i 10 dagar. Jag åt pizza igår och idag flotiga franskisar. Vem kan behärska sig i familjen?


//Lillja

Shit pomfritt asså

Min sko har skit på sig. Julpyssel ägde nyss rum i skolans matsal. Man fick poser i håriga julgubbens knä. Har om en halv timme min tredje sista körlektion och har inte före detta haft körlektion på 5 månader, talking about having shit in my pants soooon. Hoppas jag inte kör ihjäl någon söt individ, ful går dock. nånej. Jag återkommer om överlevnaden från körandet.


//Lillja

Done

Dock 39 minuter försent inskickad. Elämä on. Nu sku en blund sömn vara på sin plats. Människorna börjar sakta men säkert logga ut från alla ställen och snart sitter jag har ensam med mina trötta ögon, dåliga andedräkt och domnade bak. Allu kämpar ännu hårt med snacket. Man märker på diskussiones kvalité vad klockan är, nu diskuteras mysterier bakom bloggskribenterna och sovande breve håriga gubbar. Gnatt,


//Lillja

Substantiverat Adjektiv

Äntligen är vår klass hel igen, mumin har återvänt till våra lektioner. Fick höra ett och annat vackert uttryck idag av den söta tjejen.
Varför måst personer som ex finnas? Hade världens storm-martry-duharfel-jagharrätt-diskussion, men vi båda konstatera efter några timmars snack att the show must go on. Nu är mitt system tomt och jag ligger på point zero med ett tomt huve.

Uppsatsen som jag trodde jag skickat till hairy-jet (läs: harriet - lärare från stenåldern), har tydligen inte kommit fram, hade jag sparat den? joo, var? ingen aning. Great. Om en timme och 20 minuter skall den senast vara inskickad och inte för att nämna att detta är den sista dead-linen och den riktiga varit för typ 3 veckor sedan? Blää. Så nu skriva om my crazy festival, ciao!

Är det någon annan som saknar sommaren i detta prutt-väder? Ingå 07



//Lillja

RSS 2.0