Kan bli en lång natt



Sommar jatack, nu eller genast? NU GENAST. Natinatt, hoppas fåglarna kvittrat gräsmattan är grön solen skiner blommorna blommar och att jag hör havets brus när jag vaknar!



//Lillja

Snösnösnölykta


Vi byggde kanske finaste snölyktan i världshistorien igår. Det tog about 2 timmar och några hundra bollar rullades. Var frusna och våta när vi gick nöjda in. Skulle gå en timme senare ut och beundra vårt konstverk när jag till min förskräckelse såg att den hade rasat. Åt helvete med plusgrader. Det skall vara ordentligt vinter och bli under en natt fin varm grön sommar. Inge slask eller vått tack!


//Lillja

Hankens Årsfest




Vi började kvällen med mandel-likör hos oss och sedan bar det av till Crowne Plaza var vi åt intressant och nästan god mat med gott sällskap, fin dukning och roliga tal. Efter maten blev det dans och sedan Casa. Huvudet träffade dynan strax efter 6 a.m efter många om och men. Var heaven att vakna hemma och inte vara på vift annenstans efter den där långa natten. Nästa år igen!!


//Lillja

Sunshine Lollipops and Rainbows


Sitter i sängen och skriver på arbetet för det är för kallt vid skrivbordet. Härligt med vårsol men inte då man sitter i sin varma säng och solen skiner rakt i ögonen och gardinen är alltför långt borta. Då kan vi bara tacka den goda uppfinningen som låg på nattbordet, solglasögon.


//Lillja

Kill me now


Överlevde med klänningen och tårna i behåll efter gårdagens Hanken Årsfest som började på Crowne Plaza. Vid många tillfällen ville man bara lämna sina frusna tår ute och stora klänning mitt på dansgolvet. Vi fick massvis med godis tidningar kondomer tandkräm och annat nödvändigt i obekvämt stora papperspåsar.
Är galet frustrerad när den enda webbsidan jag behöver för tillfället är down. Chokladen tröstar lite och mailet jag fick av en från flickr trösta ännu mer. Hon hade blivit kär i "kill me slowly" bilden och ville använda den till något dittanochdattan. Nu skall jag fortsätta tycka synd om mej.


//Lillja

Elämä on laiffii


Har saknat sommaren efter att skottat tre gånger igår i sammanlagt alltför många timmar. Dessutom har jag haft opar strumpor enda sedan söndagen. Nu är emma mumin momi memmis här, kärt barn har många namn. Ingen älskar mig, jag kallas endast och bara för cecci.


//Lillja


Walking on a dream


En känsloladdad bild för några år sedan.
Finner många bilder i mina album som är av usel kvalité och allting som gör en bild tekniskt sett dålig, men känslan i bilden går inte ens att beskriva i de finaste eller sorligaste orden. Det här är en av de bilderna. Kanske ni inte upplever den på samma sätt som jag, kanske helt bra att inte älska och hata samma ting.


//Lillja

I'm just a hairy guy I'm hairy noon and night

Tänkte för årsfesten imorgon be att få en frisyr i typ denhär stilen.

Eller kanske något lite enklare, hmm..svåra svåra stora val.


//Lillja

Baby, it's a blue world


Thailand 09



//Lillja

The sound that tried to be quiet


Efter lördagen på stan kom jag hem med ett par klackisar med den konstigaste klacken, en kron-ring och en punkig radio rikare. Fy fan vad det var kallt, kunde inte gå raka vägen till vår destination utom måste hoppa in i några butiker på vägen och värma oss. Sedan fick jag varm spenatsoppa, mmmmh.

//Lillja

2009 vs 2010

Förra året fick jag och mina fellow students yra som galningar i spritens tecken, klotta ner skola och barn, slänga karmeller och ägg på andra. Detta år var det syrrans tur. Om tre år kan vi hoppas att det är brorsan som står och yrar på latsbilsflaket med några promill och en cigarr i munnen och skumppaflaskan i handen klädd i en gräslig halare som man så sett framemot att få bära men som ändå blivit misslyckad när man börjat spraya och skriva på den. Aina ei voi voittaa. Goda minnen.



2010 - syrran abiturient



2009 - en pink abiturient



//Lillja

Onnela

Vi sjöng karaoke igår, det var vackert. Vi dansade på bord, det var vackert. Vi fick stå i snöstorm, det var mindre vackert.



//Lillja

AlkoholStorm

I Hagalund hos Siitari med tjejerna. Idag blir det semi-turkey-reunion antingen i Herkku, Onnela eller Circus. Blir nog ingen spelkväll, igår var det tillräckligt med spel med F, förlora varje gång argh. Årets storm ute, hoppas vi överlever natten.
Nu tillbaka till alkoholen och Michael Jacksson.
//Lillja

abiabiabi


Den där token till syster borde redan ha kommit hem, men man har varken sett eller hört av henne. Månne spriten tog henne på abi-kryssningen?


//Lillja

Enough is enough

-18 och århundradets snöstorm. Skottande och snö börjar bli lite last season. Hur skulle det vara med sol värme och sandstrand?


//Lillja

Cosmic Golf

Idag har varit en tung och lång dag och har hunnit med mer än jag vanligen hinner med på en vecka. Nå ingenting är egentligen intressant eller relevant den här tidpunkten på dygnet. Men vi for ti Flamingo med F, J, S och spela cosmic minigolf (hahah översatta hohtominigolf via ilmainensanakirja, alltid lär man sig nya ord). Killarna var sämst S och jag blev väl jämna vinnare, resultaträknande gick som det gick blev varje gång olika siffror.
Snart stupar jag av trötthet så natinati á demain mes petites amis!



//Lillja

Bänkskuddardag


Resultatet när man första gången vaknat 06.00 när dörrklockan ringer och sedan somna om för att vakna 07.00 till att decibeln på ljudnivån överskrider mänskligt när 10 tjejer kacklar i nedrevåningen. Som ni ser gäller det att låta mig sova. Jag återkommer, nu till Mattliden och se på syrrans penkkis.


//Lillja

Dagen efter

Orka inte gå på föreläsningen så släpade mig till Arbetargatan. Fick mig ett gott skratt när dörren öppnades av en halvnaken individ. Här ligger nu två livlösa sömniga krapulantiska hankeiter, hahaa. Nu fortsätta med Quo Vadis, Marketing.

//Lillja

Egoboost

Ögonen höll på trilla från sina hål när jag kolla på resultaten i marknadsföring att jag har mest poäng från hela gruppen, ojskipojski. Och fick ett härligt efterlängtat långt samtal från min kära i England. Och mamis mat var god idag. Så nu sitter jag här mätt nöjd och belåten, aaah.


//Lillja

Tröit


Mars 2007


Är ännu i sängen och klockan slår snart 12. Men ligger inte mera utom har lyckats kravla mig upp och läser en artikel Quo Vadis, marketing? Är ganska duktig som kan skriva blogg och läsa artikel samtidigt, talent. Ikväll föreläsning - brr vill inte gå ut i kylan. Fy vad slapp och trött man är.


//Lillja

Worries worries

Måst dela med mig mitt miserabla öde jag gick tillmötes igår; det var som julafton när jag fann spenaten i frysen, men som ett rent helvet när jag skåda datumet som visade bäst före 5 år sedan. Och en till hemlighet är att vi hunnit flyttta 2 gånger under den tiden.
Och vem har stulit min söta oskylidga lillebror och placerat ett konstigt tonårs monster på hans plats? sluta växa tack.

//Lillja


Kiss the cold


Mitt bild-mästerverk på väggen bara växer och växer. Snart är mina rumväggar ett enda stort bildkollage, me like.
Min tå är död efter flatande idag, det var kallt kul isigt. Lyckan har äntligen kommit för skidorna gled idag tack vare pappa Calles vallningstalanger, till och med gled bakåt i uppförsbacken, det var mindre awesome.

//Lillja

Friday

Kvällen började med sushi i Berghäll och några veckors catch up-babbel med brunchdricka ur skinkas nya fina glas. Sedan bar det av mot Kaivon var vi fick skåda mycket vingligt folk och läraren med ögon i kors och med sjukaste moves på dansgolvet. Efter timmar i 14cm klackar var det heaven att få skjuts enda till hemdörren.



//Lillja

Sydänpäivä



Glad alla hjärtansdag och hälsningar från en trött lillja tack vare plumsande i en meters snö och våt is. Vid några tillfällen tänkte vi allvarligt ge upp och vänta tills sommaren kommer och snön smälter så man kan traska vidare. Men vi kämpade, gav vårt allt och nådde fram till destinationen. Ett överlevnads tips; använd mammas eller pappas gamla orange gummibrallor ifall utebyxorna blivit hem, dom fungerar bra fastän dom har hål mellan benen.


//Lillja

Spenat

Fastän jag var sprängdmätt efter hothot-kinesmaten såg jag fram emot spentaplättarna jag blev lovad igår, men nej tjohej fick dem inte och färska spenaten frös till is. Har nu drömt om plättarna sen igår och det var som julafton när jag till min lycka fann spenat i frysen.
- Nu skall det bli mumsigare plättar i sökö än i westend, the battle is on biaaatch.

//Lillja

Män som hatar mig




Igår blev det brasa chips vin snö och Stieg Larssons filmer. Vi fick plumsa några gånger för mycket i snön efter ved och även jakt efter internet, se bild 4.
Hade somnat till filmen och vaknade yr klockan 5 med en slocknad brasa och en temperatur lägre än på antarktis, kröp under lager av täcken och vi somna om.

//Lillja

Örgxyz


Borde leka hyperaktiv och energifull nu när släktingar kommer på besök..


men har påriktigt noll energi och blir nu tvingad till middag fastän skall senare på en mysigare middag till lande. Idag kommer jag vara mätt och mindre nätt.


//Lillja

Over and done

Skönt när textkompetensen är över, klarade dock nackont. Kände mig smått full och vinglig när jag steg upp efter att suttit på baken i 5 timmar. Producera 8 sidor text och pekfingret har dött. Nu hem och ta en lite välbelönad powernap och sedan mot Kallio på middag. Brunnshuset på kvällen. Nu sätter jag punkt på inlägget före jag faller ner från pallen på grund av energibrist.

//Lillja

Text


Ligger i sängen och läser Sworn to silence fast jag egentligen borde ha näsan i modersmål-papprena för textkompetensen som äger rum imorgon. Det blir round two i textkompetensen så orkar inte stressa, går dit och gnagar lite på mina karameller och klottar ner några fina stickgubbar i 6 timmar. Nå kanske jag ändå försöker åstadkomma lite text, lite.
Lider ännu styv nacke så kommer inte kunna mosha imorgon på dansgolvet (fan, det som jag alltid brukar göra), men det blir ändå lite RAIVOhuone och får träffa lulliga och sprattliga gymnasielärarna, kan inte vänta. Hoppas vi igen få se fysikläraren utföra breakdance och historieläraren falla på baken på dansgolvet.
Gonatt,

//Lillja

Sssch Silence






Silent party förra fredagen i Luton. Alla fick egna hörlurar att välja musik från så inga låtar spelades i klubben, helt tyst förutom folk som sjöng högt med i sångerna. Ganska cool upplevelse.
Sedan blev det en vinglig hemfärd och när M skulle beställa "chicken and chips" blev det istället "chicken and chix", gubben såg lite fundersam ut.
Sofia vakna på morgonen med 2 rockar och tusen andra plagg + täcke, jag hade fått nöja med en handduk under natten.


//Lillja

One day in London


En fin dag i London förra lördagen. Vi började med att yra i Primark med tusentals andra människor, höll allvarligt på att flippa där. Sedan drog vi till ett mysigt ställe med en servitör som överartikulera alla ord "enjoooooy", vi käka så mycke förrätt att vi orka bara några bitar huvudrätt. Nästan spyfärdigt mätta drog vi vidare på stan och slutade London-äventyret med Big Ben. På kvällen blev det ännu Liquid.


//Lillja

Mer död än levande

Lider typ nackspärr eller liknande, nacken är styvare än en trädstamm (ett sånt finurligt idiom) och halsen är sträv och musklerna säger snart upp kontraktet. Men nog var det värt det att nu lite lida efter de roliga dagarna i England. Fastän det för tillfället känns som next stop är ålderdomshem eller sjukhus. Ajaj skall nu lägga mig raklång utan dyna och stirra några timmar i taket, MÅRJENS


//Lillja

Luton

Hälsningar från ett regnigt Luton. Igår var det barbie-fest på Legends, vi var klädda i ljusrött och så ut som värsta pissisarna, men överlag en super kväll och runda om fötterna överlevde vi tillbaka. Vi vakna klockan 1, och konstatera att det var en full och fartfylld kväll tack vare alla blåmärken, sår och skavsår över kroppen.

Idag har vi sprungit till olika läkaren på grund av stackarns Sofias svullna och röda fejs, ni sku få er ett gått skratt ifall ni skulle se henne. Så vi sköt upp London-färden till lördag. Vi har spelat så mycke kort med greken Alex att jag ser kort när jag stänger ögonen.

Nu blir det skräckfilm i hennes mysiga rum, flat G room 6 ifall ni vill komma med.




//Lillja

Jag har trötthet

När jag erövrar världen tänker jag göra det förbjudet för flyg att fara före klockan 3 på dagen.
Far, jag och en hårig skruttig gammal gubbe är de enda som för tillfället infinner sig på Finnairs lounge. Jag är täppt och känner mig allmänt hängig, vet inte ifall det beror på den tidiga väckingen eller förkylningen eller en god blandning av de båda. Flyget far strax, så adios amigos!
//Lillja

London Calling

Väckning strax efter 4am och sedan bär det av mot England. Skall upp till Luton för att spendera några härliga dagar med Sofia och ta del av hennes vilda studieliv. Befann mig senast inom Englands gränser för 18 år sedan, var verkligen dags att uppdatera visiten. Väskan är packad och klar, nu skall fröken packa sig själv i säng.
Uppdatering till näst från Luton, whihihihi nu får jag njuta av regn och inte behöva skotta i 5 dagar - HEAVEN.

See you girl in 12 hours


//Lillja

Can you feel the cold tonight?


En fredagsbild. Frusna fingrar. Vind och snö. Sedan blev det film under filt.


//Lillja

Sushi Svett Svimm Slut




Lördagen i ett polaroidiskt nötskal. Först gled sushin ner och senare sjönk alkoholen ner som ett fint täcke på sushin, och den fina blandningen kom inte upp. Det var än en gång en svettig Casa-upplevelse med mingel dans yrande, som slutade med att vännen svimmade och föll i golvet, men slutet gott allting gott. Huvudet landa på dynan 7 a.m. Nästa dag ville jag lite dö bort av trötthet, men nej tjohej, fick skotta halva finland.
Nu ut i mörkret och skotta ->

//Lillja



RSS 2.0