Hejhosofiahejho

På Sofias begäran, lovade jag skriva ett inlägg dedikerat till vår prinsessa Sofia. Där sitter hon framför i randiga clown-byxor och vickar på foten i takt med musiken. Imellanåt släpper hon ett spontant skratt eller sjunger med i en sång. Hon får mig att skratta när som helst i vilke skit som helst. Å hennes största kärlek för tillfället: Justin Bieber, japp hon fyller 21 i år.



//Lillja


Yesterday


Stjärnor. Yrt. Bubblor.



//Lillja

Carnival



Idag var det karnival i Luton. Hann till shoppingmall och uträtta våra ärenden med Sofia före kaos bröt ut där och det svämma in folk när det börja ösa ner regn. Var via en hennes vän och sedan hem och käka vår favorit sallad; seafood salad omnom. Mötte en rolig syn när vi kom hem, nå random folk stod och grilla på vår gård? hahah. Idag bär det ut och festa igen, Liquid står det nu på agendan. Skall vi överleva i shorts idag, återstår att se, nåh alkoholen värmer? Soooo long,


//Lillja

Löndön

Idag ha vi gått typ tusen kilsa, vi fick yra som satan för att hitta fram till vår destination, och så vad det inte ens värt det så vi tog metron mot Camden var vi gick och käka och drack oss yrare. Vi hann med en visit på Cargo, som vad typ smockad med killar i lite yngre ålder, men härligt ställe med en underbar innergård. Tillbaka i Luton och nu skall det sovas i några år, sååå död. Natinatt,



//Lillja

21


Födelsedagsbarnet tackar och bockar för gratulationerna och en toppen födelsedag i regniga Luton. Blev klubben Chicago här in town i fredags.
Igår avverkade vi 3 filmer och en härlig sallad; perfekt dagen-efter. Idag ska vi släpa oss in till London för att fira Bank holiday all day Rooftop and Basement Special with Shonky at Queen of Hoxton, najs eller bajs; najs med festande som börjar 2 pm. päiväkännit kuittaa..


//Lillja


Wuppaduu


Det blir nog Luton town festande ikväll, alltför trötta för att dränka oss i foam eller dra in till London, det får blir till nästa vecka. Senaste 30 timmarnas diet, 12 sushi bitar och strongbow i stoooora mängder. You can call me miss strongbow, arrrribaaa!!


//Lillja

L-town




Luton&London februari 2010


Ligger med Sofia i hennes säng, båda helt döda efter dagens yrande i Luton downtown. Vi har jävla I-lands problem; vart vi skall ut och festa idag, finns alltför många val. Foam party? Dra in till London och festa? Härja på klubbar å pubbar i Luton?
Nu en liten powernap med sushi i magen så man orkar kasta loss och fira sin födelsedag, byebye!


//Lillja

London calling

Sitter ensam och ruttnar på flygfältet, om en timme bär det av till London var kära Sofia väntar! Imorgon skall det firas mina mäktiga 21år, får se vad för spännande Sofia har hittat på khihii.
Sitter inte mera ensam, Kimi dök plötsligt upp hahah, vad är sannolikheten att av 1000 personer på ett flyg kommer en bekant imot en nu! Hej hopp nu skall jag socialisera mig lite med denna unge man! Hörs från London xxx


Sofia et moi på Kotkan Meripäivät förra sommaren


//Lillja

RSS 2.0